2777
2789
یا جایی که مثلا حالت اداری یا تحصیلی داشته باشه یا مقنعه چیزی داشته باشی یه لحظه اینشکلی از جلوی چشم ...

اهل سیگار و مشروب و ... است ؟

رفیق بازه ؟ مغروره یا نه ؟

از ظاهر و رفتارش بهم میگی ؟

کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی رابطه ای بین مون شکل میگیره و به هم می رسیم ؟ تا حالا به این فکر کرده که بهم پیشنهاد بده ؟چجوری ...

ممکنه شکل بگیره ولی یکم طول میکشه 

در کل دخترای سر سنگین و خانم حالت دوست داره 

باهم صحبت کردنتون رو میبینم کنار هم 

ممکنه شکل بگیره ولی یکم طول میکشه در کل دخترای سر سنگین و خانم حالت دوست داره باهم صحبت کردنتون رو م ...

کی با هم صحبت میکنیم ؟

کی بهم پیشنهاد میده ؟

بله رفتم دکتر گفت از استرس هست🥲

دکتر هیچ کاری ازش برنمیاد گلم خودمون باید روی خودمون کار کنیم تا روحیه مون داغون نکنیم منم اینجوری بودم دیگه این وضع زندگی هامون هم تعصیر میزاره هرکی یجوری ناراحتی داره خودتو نباز شاد باش✨️

عزیزم میشه جواب منو بدید. حسن دررابطه با زندگی من چیه. به نظرت زندگی ما دوام داره یا طلاق میگیریم. ح ...

شوهرت به خاطر مسائل کاری و مالی فکرش خیلی درگیره و خسته میشه انگار تمام چیزی که فکرشو درگیر کرده مسایل مالی و کارش و خستگی هست 

بهتره باهاش صحبت کنی با لحن اروم و مهربون فقط خسته شده چیزی نیست بهتره یادش بندازی روزای اپل رابططون رو

شوهرت به خاطر مسائل کاری و مالی فکرش خیلی درگیره و خسته میشه انگار تمام چیزی که فکرشو درگیر کرده مسا ...

شرمنده تو رو خدا اینم بهم میگی خیلی استرس دارم💔🥲

به نظرت اون لحظه اونجا بود ؟ 

منو دید ؟

اگه دیده بعدا به روم میاره ؟ یا با خودش چی فکر کرده ؟

شوهرت به خاطر مسائل کاری و مالی فکرش خیلی درگیره و خسته میشه انگار تمام چیزی که فکرشو درگیر کرده مسا ...

عزیزم خانوادش همش بهش میگن  اگه میخوای ما باهات خوب باشیم زنت رو طلاق بده. به نظرت با این حرفاشون روی شوهرم تاثیر میذارن.  به نظرت دلیل اینکه بعضی روزا خود به خود حالم خیلی بد میشه چیه. 

اهل سیگار و مشروب و ... است ؟رفیق بازه ؟ مغروره یا نه ؟از ظاهر و رفتارش بهم میگی ؟

اهل کار و تلاشه اگه درس میخونه اهل درس هست 

رفیق باز تا حدودی ولی کمی مغروره 

ظاهرش قد متوسط موهای صاف رو به بالا هیکل لاغر 

سلام عزیزمراجبه من چی حس میکنی؟ راجبه اینده و ازدواجم کی ازدواج میکنم با کی شغل و ظاهرش چجوریهخواهرم ...

شاید تو سن بین ۲۴ تا ۲۸ اینا ازدواج داشته باشی

ازدواجت با یه اقاییه که اخلاق و رفتار مناسبی داره و خوب و معمولی هست و ازدواجت معمولیه 

از خاهرت چیزی نمیبینم

امیدوارم هردوتون خوشبخت بشین عزیزم❤️😘

عدد ۹ تو ذهنمه ممکنه نه ماه یا توی پاییز سال بعد باشه

میشه حس مامانش نسبت بهم بگی ؟

چرا وقتی اون روز ازش سوال کردم جوابمو نداد ؟ نشنید ؟