nilo_o_o مدیر استارتر عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 1964 عنوان لطفا بیاینن❌ 421 بازدید | 93 پست کسی میدونه دلیل تیک و پرش عضله چیه؟تیک بیشتر رو انگشت شستمه گاهیم رو پلکپرش عضله هم بیشتر دستام هردو دستم هستپاهامم هست ولی کمتر 1403/09/27 | 17:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
onlygod1403 عضویت: 1403/09/25 تعداد پست: 1196 استرس اعصاب فکر زندگی چیست خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفیدی مو ارثیه سفید شدن موهام حرصیه
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 6843 _ وقتی تورو دید حس کرد سر به زیر و آرومی خوش اومدن که فک میکنه دختر خوبی هستی ممکنه بهت پیشنهاد بده فکر کنم داره بهش فکر میکنه یا یکوچولو ذهنشو درگیر خودت کردیتو دانشگاه باهم اشنا شدین ؟🤔استارتر تاپیک رو قفل کرد نتونستم سوال کنم 🥲💔 کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 6843 یعنی رابطه ای بین مون شکل میگیره و به هم می رسیم ؟ تا حالا به این فکر کرده که بهم پیشنهاد بده ؟چجوری میتونم اعتمادش رو جلب کنم ؟از چجور دخترایی خوشش میاد ؟نه تو دانشگاه آشنا نشدیم ... کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥
nilo_o_o مدیر استارتر عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 1964 _ وقتی تورو دید حس کرد سر به زیر و آرومی خوش اومدن که فک میکنه دختر خوبی هستی ممکنه بهت پیشنهاد بده ... جان بگو
nilo_o_o مدیر استارتر عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 1964 یعنی رابطه ای بین مون شکل میگیره و به هم می رسیم ؟ تا حالا به این فکر کرده که بهم پیشنهاد بده ؟چجوری ... یا جایی که مثلا حالت اداری یا تحصیلی داشته باشه یا مقنعه چیزی داشته باشی یه لحظه اینشکلی از جلوی چشمم رد شد
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 6843 جان بگو یعنی رابطه ای بین مون شکل میگیره و به هم می رسیم ؟ تا حالا به این فکر کرده که بهم پیشنهاد بده ؟چجوری میتونم اعتمادش رو جلب کنم ؟به نظرت برم جلو باهاش صحبت کنم یا خودش میاد ؟ کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥
par_nahal عضویت: 1400/12/09 تعداد پست: 6843 یا جایی که مثلا حالت اداری یا تحصیلی داشته باشه یا مقنعه چیزی داشته باشی یه لحظه اینشکلی از جلوی چشم ... تو اون حالت منو دیده ...با لباس فرم و مقنعه کاش اژدها بودم. هرکی اذیتم میکرد نه بحثی، نه چیزی، فقط هااااااحححح🐲🔥
nilo_o_o مدیر استارتر عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 1964 فکر کردن زیاد به چیزی که ناراحت کننده بوده بله رفتم دکتر گفت از استرس هست🥲
nadaایرانی عضویت: 1402/07/08 تعداد پست: 585 عزیزم میشه جواب منو بدید. حسن دررابطه با زندگی من چیه. به نظرت زندگی ما دوام داره یا طلاق میگیریم. حس شوهرم به من چیه.