2777
2789

امروز صبح تا الان تب داره

هیچ علائم دیگه لی نداره فقط سرش داغه تبسنج زدم ۳۹ و ۴۰ میگه

تو نت هزار تا دلیل زده

ولی من نگرانم آخه خودمون همه ۳۶ درجه ولی اون ۴۰

باید ببرم دکتر فوری؟ یا تا شب صبر کنم باباش بیاد؟

زندگی پر از سورپرایزه

استامینوفن بده

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

سریعا همین الان ببرش نزدیک ترین درمانگاه

سریععععع ببر 

۴۰ درجه خیلیههه

شما همون میبینی نمیتونی کنترل کنی از ۳۸ داره میزنه بالا باید ببری دکتر

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سریعا همین الان ببرش نزدیک ترین درمانگاهسریععععع ببر ۴۰ درجه خیلیهههشما همون میبینی نمیتونی کنترل کن ...

صبح ۳۷ بود الان ظهر ۳۹ شد الان شده ۴۰

زندگی پر از سورپرایزه

صبح ۳۷ بود الان ظهر ۳۹ شد الان شده ۴۰

دارو دادی؟؟؟ الان یه شربت استامیوفن یا بروفن بده

بدون صبر ببرش سریع درمانگاه

۴۰ خیلی زیاده خطر تشنج داره عزیزم فقط ۲ سالشه

ندارمباید زنگ بزنم بیان کمکم اونجوری دیگه یبارگی میبرم دکتر

پس ببرش عزیزم

ان شاءالله چیزی نیست

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

دارو دادی؟؟؟ الان یه شربت استامیوفن یا بروفن بدهبدون صبر ببرش سریع درمانگاه۴۰ خیلی زیاده خطر تشنج دا ...

کسی پیشم نیست که برم بخرم اینارو 

باید زنگ بزنم خونواده م بیان بمونن پیش بچه

البته اونجوری دیگه میبرمش دکتر یبارگی

زندگی پر از سورپرایزه

تب برسه به ۳۹ بچه لرز میگیره و اگه پایین نیاد تشنج میکنه

هیچی ندادی بهش؟

یه شیاف ۱۲۵ بزن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
کسی پیشم نیست که برم بخرم اینارو باید زنگ بزنم خونواده م بیان بمونن پیش بچهالبته اونجوری دیگه میبرمش ...

اصلا صبر نکن عزیزم

۴۰ تبی نیست ک بشینی بقیه برات دارو حتی بیارن

یه اسنپ بگیر همین الان

مستقیم بیمارستان یا درمانگاه

خطر تشنج داره سریعا ببر