2777
2789

سلام دوستان

من خیلی دوست دارم زبان انگلیسی و عربی یاد بگیرم

میخوام هردو رو با هم شروع کنم 

برای هر کدوم روزی یه ساعت وقت بذارم

کیا اینجا دارن زبان میخونن میشه تجربیاتتونو بگید؟

چجوری میخونید؟ از کجا باید شروع کرد؟ با کدوم استاد یا موسسه؟

عربی همون واسه هفتم به بعد رو بخونی کامل یاد میگیری

من هشتمم ولی چون عربی دوست دارم تا چن پایه جلوتر هم خوندم عربی رو و میتونم به راحتی مکالمه کنم

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دارم سفیر میرم کلاس خوبه ولی خودت باید تلاش کنی من زیاد تلاش نداشتم پیشرفتمم جالب نبود

اره تعریف سفیر رو زیاد شنیدم

کلاس آنلاین هم داره فک کنم

من خیلی علاقه دارم یه مدت حضوری رفتم ولی نصفه موند

میخوام اینسری هرجوریه ادامه بدم

اره تعریف سفیر رو زیاد شنیدمکلاس آنلاین هم داره فک کنممن خیلی علاقه دارم یه مدت حضوری رفتم ولی نصفه ...

اره کلاس انلایناش خوبه هر جلسه ضبط میشه میتونی هی ببینی و مدرکش خوبه اکثرا برا مدرکش میرن سفیر 

عربی همون واسه هفتم به بعد رو بخونی کامل یاد میگیریمن هشتمم ولی چون عربی دوست دارم تا چن پایه جلوتر ...

چه خوب 

یه دوره با آموزشگاه سلام خوندم یه چیزای در حد سلام چطوری اهل کجایی بلدم😅

از نت ميشه قواعد هفتم به بعد رو خوند؟

اره کلاس انلایناش خوبه هر جلسه ضبط میشه میتونی هی ببینی و مدرکش خوبه اکثرا برا مدرکش میرن سفیر

پس مدرکش معتبره!🤩 چه خوب اینجوری باشه شده از بقیه هزینه هام میزنم شهریه شو میدم

ممنون ازت دوستم😍

سرچ کن اینستا سفیر پیجش میاد برات اثنجا بگو کلاس میخوای تعیین سطح میکنن برات

اره حتما پیگیر میشم با همین سفیر جلو میرم

اینستا یه صفحه هم بود واسه دکتر احمدیان اونم دوره هاش رو میخونم یکم جلو بیوفتم واسه تعیین سطح

چه خوب یه دوره با آموزشگاه سلام خوندم یه چیزای در حد سلام چطوری اهل کجایی بلدم😅از نت ميشه قواعد هفت ...

بله همش هست

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]