2777
2789
عنوان

اسنپ

104 بازدید | 15 پست

اوضاع مالبمون جدیدا خیلی خراب شده قسطامون پشت سرهم....شوهرم یه مدت اسنپ کار میکرد ۷ماهی 

ولی یبار دیدم یه دختری پیام داد ک شوهرم خودش بهم نشون داد ک...

ولی شوهرم خیلی گیر میده برم اسنپ من اصلااااا دلم نمبخواد کسی بجز من سوارماشینمون بشه یا حس اینکع یکی بخواد بجز من کنارش بشینه یا تنها باشن دیوونه ام میکنهههه

خیلی حسودم برا عشقم رابطمون

ولی از اینورم وضع مالی فشار اورده

من حس میکنم برع اسنپ یچی میشه یا نمیدونم...

میشه کمکم کنید روانی شدممم

بزارم بره یا نه

اگ تجربه خودتون داشتین یا اطرافیانم بگید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بهش اعتماد داری بزار بره

خب به ادمای بیرون ک اعتماد ندارم 

میترسم

و اینکه حس شدیدددد روانی بهم دس میده وقتی میشینم فک میکنم الان یه دختری تنها با شوهرم تو یه ماشین

ببین من شوهرم مامور اب هر روز هزار تا خونه میره ک اب قطع یا وصل کنه زنا بهش نخ میدن ک بیا اب مونو وصل کن در عوض یه چیز دیگ بهت میدم، من و شوهرم خیلی باهم راحتیم و همو دوست داریم و بهش اعتماد کامل دارم، اونم میاد این حرفارو بهم میزنه و منم یکم غیرتی میشم ولی گیر نمیدم بهش چون اصلا ادمش نیست ک بخاد خیانت کنه، ببین اگ نزاری برع کسی ک با دیدن یع زن یا دختر پاهاش بلرزه یه جای دیگه وا میده ببین ذات شوهرت چجوریه

و ܟܿܥ‌‌ߊ‌ࡅ࡙ܨ ܭܘ ܣܩࡅ࡙ࡍ߭ ܝ̇ߺܝ̇‌ܥ‌‌یܭܨ ܣߊ‌ܢܚࡅ߳ߺߺܙ🤍 

خب به ادمای بیرون ک اعتماد ندارم میترسمو اینکه حس شدیدددد روانی بهم دس میده وقتی میشینم فک میکنم الا ...

آدمای بیرون بیخیال اگه شوهرت نخواد خیانت کنه آدمای بیرون هر چیم باشن مهم نیست 

ولی خب اگه خیلی اذیت میشی نزار بره

لعنتی عوض شو 

ببین من شوهرم مامور اب هر روز هزار تا خونه میره ک اب قطع یا وصل کنه زنا بهش نخ میدن ک بیا اب مونو وص ...

اره حرفت درسته ولی من خیلی اذیت میشم وقتی میشینم فک میکنم یکی الان با شوهرم تنهاس اونم دختر....حسودیم میشه

اره حرفت درسته ولی من خیلی اذیت میشم وقتی میشینم فک میکنم یکی الان با شوهرم تنهاس اونم دختر....حسودی ...

اصلا همچین حسی نداشته باش اگ بهش اعتماد داری بزار بره و حتی مهمتر ازون به روی شوهرت نیار نقطه ضعفتو 

اصلا همچین حسی نداشته باش اگ بهش اعتماد داری بزار بره و حتی مهمتر ازون به روی شوهرت نیار نقطه ضعفتو

نه الکی بش میگم بخاطر ماشین نمیزارم بری ماشین خراب میسه فلان گرچه دروغم نگفتم چون واقعا هرچی در میاره دوبرابرشو خرج ماشین میکنه

نه بابا هیچی نمیشه ،مهم همسرته ،به همسر منم قبلا هم در موردش حرف زدم ،کرم میریزن ولی اهلش نیس

دمش گرم 

خدایی خیلی خوبن اینجور مردا منم ازشوهرم چیزی ندیدما یکم حسودم فقط

نه الکی بش میگم بخاطر ماشین نمیزارم بری ماشین خراب میسه فلان گرچه دروغم نگفتم چون واقعا هرچی در میار ...

پس بزار بره شوهرت اگ بخاد خیانت کنه ک هزاران دختر ببخشید خراب ریخته به راحتی هم خیانت میکنه ولی وقتی بهش اعتماد داری اصلا به دلت بد راه نده

دمش گرم خدایی خیلی خوبن اینجور مردا منم ازشوهرم چیزی ندیدما یکم حسودم فقط

میفهمم منظورتونو ولی حساس نباش بزار ب کارش برسه زندگی خرج داره

اره واقعا خدا حفظشون کنه من بیشتر از چشام اعتماد دارم بهش