2777
2789
عنوان

سلام زحمت بکشید من رو تعلیق کنید

137 بازدید | 8 پست

سلام خسته نباشید زحمت بکشید من رو به مدت ۵۰ روز

( پنجاه روز )  تعلیق کنید ممنون از شما 🌹🌹

@niniyar_2  

@niniyar_3  

@niniyar_5  

@niniyar_1  

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                

سلام عزیزم 50 روز نداریم 60 روز داریم

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام عزیزم 50 روز نداریم 60 روز داریم

بله ممنون میشم از شما ۶۰ روز هم خوبه 

@niniyar_3  

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒.     بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@میوعلیکم‍ 

عزیزم تاپیک پاک شد فکر کنم برام بالا نمیاد 

چی نوشته بودی نتونستم بخونم

گفته بودم هر چی بهش توصیح بدی نمیفهمه از بس نفهمه و خره 🤦🏻‍♀️😁

خدایی آره

آدم اصلا از شیوه صحبت و تفکر طرف می‌فهمه اون شخص چطور ادمیه 🤦🏻‍♀️