2777
2789
عنوان

مامانا با بچه هفت هشت ماهه بیاین

175 بازدید | 27 پست

در طول روز چقدر میخوابن؟

هر چند ساعت یه بار میخوابونید؟

دوستم میگه مثلا از ساعت ۱۲ که بیدار شد تا ۱۰ شب فقط یه بار به مدت ۲ ساعت باید بخوابه....بچه های شما همینن؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️

روزی ۳ ۴باری چرت میزنه تاشب موقع خواب

عزیزم بهش غذا میدی من افسرده ام حال روحی خوبی ندارم همش جنگ دعواس باشوهرم حوصله عذا درست کردم براش ندارم البته دو۳بار درست کردم نمیخورهه فرنی هم نمیخورهه توخواب نصف شبا فقط شیرمیخورهه وزنش ۷کیلوعه وزن بچه تو چنده 

روزی ۳ ۴باری چرت میزنه تاشب موقع خوابعزیزم بهش غذا میدی من افسرده ام حال روحی خوبی ندارم همش جنگ دعو ...

سلام عزیزم

عه چه خوب.پس منم باید همین کارو کنم.اخه چند روزه به پیشنهاد دوستم این کارو میکنم اصلا خوب نیست روانی میشم تا شب

چند ساعت یه بار میخوابه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی ۳ ۴باری چرت میزنه تاشب موقع خوابعزیزم بهش غذا میدی من افسرده ام حال روحی خوبی ندارم همش جنگ دعو ...

پسرم ۸ ماهشه ۸ کیلو

پسر منم فرنی و اینا اصلا نمیخوره

بیسکوئیت مادر دوست داره یه وقتا میخوره‌.خودم برنج میخورم یه ذره له میکنم دهنش میذارم.یا سیب زمینی له میکنم دهنش میذارم.خیلی میل به چیزی نذاره پسر منم

راستی دختره؟

اکه دختره که وزن اش خوبه دخترا ریز ترن

سلام عزیزمعه چه خوب.پس منم باید همین کارو کنم.اخه چند روزه به پیشنهاد دوستم این کارو میکنم اصلا خوب ...

نه گوش نکن بخوابشون پسر من ۹ صبح بیدار میشه ۱۱ونیم میخوابه بازساعت ۳میخوابه دوباره ۵ دوباره ساعت ده ونیم ۱۱ونیم کلامیخوابه ساعت دونیم بیدارمیشه واسه شیر ۵هم بیدارمیشه 

نه گوش نکن بخوابشون پسر من ۹ صبح بیدار میشه ۱۱ونیم میخوابه بازساعت ۳میخوابه دوباره ۵ دوباره ساعت ده ...

عه خب پس  داشتم دیوونه میشدم این چند روزه اصلا آروم نمیشه از بی خوابی

پسرم ۸ ماهشه ۸ کیلوپسر منم فرنی و اینا اصلا نمیخورهبیسکوئیت مادر دوست داره یه وقتا میخوره‌.خودم برنج ...

اها من عذاب وجدان میگیرم میبینم مادر های دیگره انواع اقسام سوپ ها پوره ها فرنی ها درست میکنن ولی من نه ازخودم بدم میاد

نه پسرهه

خدا حفظش کنه

پسر من ولی قشنگ حس میکنم هر روز داره لاغر تر میشه هر کی میبینه میگه

یه کم هم چهار دست و پا میره هیچی هم که نمیخوره هر روز آب میشه🫠

اها من عذاب وجدان میگیرم میبینم مادر های دیگره انواع اقسام سوپ ها پوره ها فرنی ها درست میکنن ولی من ...

نه بابا من کلی زحمت میکشم همه چی درست میکنم دهنش رو سفت میگیره

اصلا فایده نداره نمیخورن که

نه تو این سن هر دو تا دو نیم ساعت باید ی چرت داشته باشن دیگه بستگی داره فضا چقدر فراهم باشه پسر من ی ...

چقد خوب 

ممنون گفتی داشتم دیوونه میشدم