دلم_تنگ_شده_زودبیا مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 17515 عنوان مامانا با بچه هفت هشت ماهه بیاین 185 بازدید | 27 پست در طول روز چقدر میخوابن؟هر چند ساعت یه بار میخوابونید؟دوستم میگه مثلا از ساعت ۱۲ که بیدار شد تا ۱۰ شب فقط یه بار به مدت ۲ ساعت باید بخوابه....بچه های شما همینن؟ من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️ 1403/09/27 | 14:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قدرعناقشنگم عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 169 روزی ۳ ۴باری چرت میزنه تاشب موقع خوابعزیزم بهش غذا میدی من افسرده ام حال روحی خوبی ندارم همش جنگ دعواس باشوهرم حوصله عذا درست کردم براش ندارم البته دو۳بار درست کردم نمیخورهه فرنی هم نمیخورهه توخواب نصف شبا فقط شیرمیخورهه وزنش ۷کیلوعه وزن بچه تو چنده
دلم_تنگ_شده_زودبیا مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 17515 روزی ۳ ۴باری چرت میزنه تاشب موقع خوابعزیزم بهش غذا میدی من افسرده ام حال روحی خوبی ندارم همش جنگ دعو ... سلام عزیزمعه چه خوب.پس منم باید همین کارو کنم.اخه چند روزه به پیشنهاد دوستم این کارو میکنم اصلا خوب نیست روانی میشم تا شبچند ساعت یه بار میخوابه؟ من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
دلم_تنگ_شده_زودبیا مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 17515 روزی ۳ ۴باری چرت میزنه تاشب موقع خوابعزیزم بهش غذا میدی من افسرده ام حال روحی خوبی ندارم همش جنگ دعو ... پسرم ۸ ماهشه ۸ کیلوپسر منم فرنی و اینا اصلا نمیخورهبیسکوئیت مادر دوست داره یه وقتا میخوره.خودم برنج میخورم یه ذره له میکنم دهنش میذارم.یا سیب زمینی له میکنم دهنش میذارم.خیلی میل به چیزی نذاره پسر منم من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
دلم_تنگ_شده_زودبیا مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 17515 روزی ۳ ۴باری چرت میزنه تاشب موقع خوابعزیزم بهش غذا میدی من افسرده ام حال روحی خوبی ندارم همش جنگ دعو ... راستی دختره؟اکه دختره که وزن اش خوبه دخترا ریز ترن من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
قدرعناقشنگم عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 169 سلام عزیزمعه چه خوب.پس منم باید همین کارو کنم.اخه چند روزه به پیشنهاد دوستم این کارو میکنم اصلا خوب ... نه گوش نکن بخوابشون پسر من ۹ صبح بیدار میشه ۱۱ونیم میخوابه بازساعت ۳میخوابه دوباره ۵ دوباره ساعت ده ونیم ۱۱ونیم کلامیخوابه ساعت دونیم بیدارمیشه واسه شیر ۵هم بیدارمیشه
قدرعناقشنگم عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 169 راستی دختره؟اکه دختره که وزن اش خوبه دخترا ریز ترن نه پسرهه
دلم_تنگ_شده_زودبیا مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 17515 نه گوش نکن بخوابشون پسر من ۹ صبح بیدار میشه ۱۱ونیم میخوابه بازساعت ۳میخوابه دوباره ۵ دوباره ساعت ده ... عه خب پس داشتم دیوونه میشدم این چند روزه اصلا آروم نمیشه از بی خوابی من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
قدرعناقشنگم عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 169 پسرم ۸ ماهشه ۸ کیلوپسر منم فرنی و اینا اصلا نمیخورهبیسکوئیت مادر دوست داره یه وقتا میخوره.خودم برنج ... اها من عذاب وجدان میگیرم میبینم مادر های دیگره انواع اقسام سوپ ها پوره ها فرنی ها درست میکنن ولی من نه ازخودم بدم میاد
mami_hamta عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 19935 نه تو این سن هر دو تا دو نیم ساعت باید ی چرت داشته باشن دیگه بستگی داره فضا چقدر فراهم باشه پسر من یک ساعت میخوابید همتای مامانم بودم❤
دلم_تنگ_شده_زودبیا مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 17515 نه پسرهه خدا حفظش کنهپسر من ولی قشنگ حس میکنم هر روز داره لاغر تر میشه هر کی میبینه میگهیه کم هم چهار دست و پا میره هیچی هم که نمیخوره هر روز آب میشه🫠 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
دلم_تنگ_شده_زودبیا مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 17515 اها من عذاب وجدان میگیرم میبینم مادر های دیگره انواع اقسام سوپ ها پوره ها فرنی ها درست میکنن ولی من ... نه بابا من کلی زحمت میکشم همه چی درست میکنم دهنش رو سفت میگیرهاصلا فایده نداره نمیخورن که من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
دلم_تنگ_شده_زودبیا مدیر استارتر عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 17515 نه تو این سن هر دو تا دو نیم ساعت باید ی چرت داشته باشن دیگه بستگی داره فضا چقدر فراهم باشه پسر من ی ... چقد خوب ممنون گفتی داشتم دیوونه میشدم من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
قدرعناقشنگم عضویت: 1403/08/03 تعداد پست: 169 خدا حفظش کنهپسر من ولی قشنگ حس میکنم هر روز داره لاغر تر میشه هر کی میبینه میگهیه کم هم چهار دست و پ ... مثل پسر من پسرمن وزن تولدش ۳۸۰۰ بود الان ۷کیلوعه ۷ماهگی همه به روم میارن که لاغرهه
mami_hamta عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 19935 چقد خوب ممنون گفتی داشتم دیوونه میشدم بخوابونیش شب هم راحت تر میخوابه همتای مامانم بودم❤