2777
2789
عنوان

درباره آتوسا

1647 بازدید | 40 پست

این دختره آتوسا رو دیدین من اصلا باورم نمیشه چطور اینقدر رو داره تو پیجش فعالیت میکنه، بعد اون فیلم فورسام!بعد من باورم نمیشد که شوهر داره ولی دیشب فهمیدم واقعا شوهر داره و هنوز هم باهاش مونده و تازه میخوان عروسی بگیرن!!

میگم مگه این صحنه ها تو اروپا هم قفل نیست؟!

اون چه مردیه اصلا؟ شوهرش انحراف جنسی نداره بنظر شما؟ مگه میشه بخشید و موند؟

بنطرم این اولین بازیگر رسمی پو.ر.ن استار در ایرانه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی سایت فک کنم تنها جاییه ک کسی نمیگه قضاوتش نکنید😂

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

ازاد شد.

عه چرا😐

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀 دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها!  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون