2777
2789
عنوان

نشستن کودک از چندماهگی

93 بازدید | 12 پست

از چندماهگی باید کمک کنیم به نشستن بچه ها

پسرم وقتی دراز کشیده دستامو میگیره خودشو میکشه بالا

اصلا دراز کشیدنو دوست نداره. چهارماهش تموم شده تو پنج ماهه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من الان پنج ماهو نیمشه دو سه روزه با کمک خودم میشینه

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

هنوز خیلی زوره. باید وقتی میزاریش چند ثانیه بتونه خودش رو نگه داره اون موقع میتونی کمکش کنی بتونه نود درجه بشینه . در کل نشستن تمرین نمیخواد به نظرم. تا نه ماهگی هم وقت دارن پسر من خودش شش ماهگی نشستن 

همتا اسم خـودمه♥
مگه تو بغلت نمیشونیش من از ۶ ماهگی پشتش و اطرافش بالش و پشتی میزاشتم مینشست

تو بغلم میشونمش ولی انگار زود خسته میشه بعد چندثانیه گردنشو کمرشو خم میکنه رو به جلو.

باز که میذارمش زمین هس گردنشو از رو بالش بلند میکنه که بفهمونه میخواد بشینه یا کف پاهاشو میذاره رو زمین فشار میده باسنشو میگیره بالا 

کمرشو صاف میتونه نگه داره ؟ پسر من تو بغلم میشینه ولی گردنشو خم میکنه بعد چند ثانیه.

نه هنوز نمیتونه کمرشو صاف نگه داره خم میشه

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...