2777
2789
عنوان

به نظرتون چیکار کنم

73 بازدید | 5 پست

سلام بچه ها من یه دختر 2سال و هشت ماهه دارم الانم باردارم بعد خواهرشوهرم دهترش چهار سال و نه ماهشع مهد میره تازه نقاشی میکشه دختر منم تو این سن نقاشی میکشه مثلا ماشین آدم و اینا بعد خواهرشوهرم خیلی تعریف دخترشا میکنه جلو همه اما ازطرفی گاهی جلو همه هم دعواش میکنه من ولی تعریف نمیکنم تنبیهم نمیکنم البته تنها باشیم چرا اما جلو همه نه به نظرتون کارم اشتباس؟ رو حسابش که میرم دخترم کاراش خیلی خارق العاده تر از اوناس و کوچکترم هست بعد دخترش وقتی چیزی میخره به دخترم نمیده و رو مخش راه میره اما ازطرفی اگه دختر من چیزی داشته باشه میاد و میخواد دخترمم میده بهش حرف زدنش مثل ایناس که میخوان دل بقیه را بسوزونن من چه برخوردی کنم .

هرچه خدا خواست همان میشود هرچه دلم خواست نه آن میشود

تربيت شماً خوبه و درسته، ولي ببخشيدا، ما هم همينجوري بزرگ شديم، بهمون گذشت و دست و دلبازي ياد دادن، بيخودي تعريف نكردن ازمون چيزي كه نيستيم هوا برمون داره، اما خدايي من به مامانم ميگم كاش يكم خودخواه بودنم يادمون ميدادي انقدر ضربه نخوريم از ادماي خودخواه دور و برمون، كارتون درسته، ولي يكم ياد بدين حداقل خودش براي خودش و كارش  ارزش بيشتري قائل بشه مثل ماها نشه بزرگ ميشه كار بلده، ولي به خاطر خانم بودنش و مظلوم بودنش بايدً براي يكي مثل بچه خواهر شوهرتون كار كنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تربيت شماً خوبه و درسته، ولي ببخشيدا، ما هم همينجوري بزرگ شديم، بهمون گذشت و دست و دلبازي ياد دادن، ...

اتفاقا به تازگی بهش گفتم هرکی وسایلشو بهت ندادتوهم بهش نده تا بفهمه خوبه یا بده اما خب دخترم دست و دلبازه و بلاخره کوچکتره

هرچه خدا خواست همان میشود هرچه دلم خواست نه آن میشود
اتفاقا به تازگی بهش گفتم هرکی وسایلشو بهت ندادتوهم بهش نده تا بفهمه خوبه یا بده اما خب دخترم دست و د ...

واقعا اينارو بهش ياد بدين الكي به كسي محبت نكنه تا محبت نديده