2777
2789
عنوان

خیانت

444 بازدید | 26 پست

هرکسی میتونه کمکم کنه اقا خانم فرقی نداره 

شوهر آجیم بهش خیانت کرده آجیم بچه داره ن میتونه طلاق بگیره ن میتونه با شوهرش دعوا کنه فقط داره گریه میکنه میگ من دارم دیونه میشع اگ شوهرش هم بفهمه ک آجیم ب این و اون گفته کتکش میزنه بعد شماره اون خانم هم از تو گوشیه خودش بلاک کرده راهی هست آرومش کنم

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

مگه اسیری رفته،یا جای خون بردنش ک حق اعتراض یا دفاع از خودش نداره

چی بگم از ترس ابرو نمیتونه حرف بزنه 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چطوری خیانتش فهمیده؟ طرف کیه

ی خانواده ایی بودند باهاشون رفت و آمد می‌کردند آجیم شک کرده بود تا اینک پیام خانم رو تو گوشیه شوهرش دیده

چطوری خیانتش فهمیده؟ طرف کیه

خآنم هم متاهل هست بچه داره 

بحث ترس و آبرو باشه،باید شوهرش بترسه ب خاطر غلط زیادی ک کرده

میگ ب خاطر بچم ب خاطر مامان و بابام چون پیر هستند غصه می‌خورند 

حداقل از طریقی ب گوش شوهر اون زنیکه برسونید

منم بهش میگم خودش قبول نمیکنه میگم برو ب شوهرش بگو میگ آجیم بفهمه میاد کتکم میزنه

لعنت بره هر کی نمک میخوره،نمکدون میشکنه

ارع ب قرآن از صبح سر درد گرفتم گریه های آجیم تو گوشم هست دلم میخاد برم زنکیع رو  برم جر بدم بیام

خوبه والا اون خیانت کرده آجیت کتک بخوره چرا انقد ضعیفه بچه داره ک داره پس عمر و جوونی خودش چی؟؟ خواهشا در برابر ظلم و کثافت کاری سکوت نکنین 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)