2777
2789
عنوان

چه سنی درد پریود تموم میشه

196 بازدید | 25 پست

من پریودم وحشتناک درد داره. به حدی که از درد خیس عرق میشم نمیتونم نفس بکشم و از شدت درد فشارم میوفته و بالا میارم

نوجوون بودم هی میگفتن بزرگ میشی بهتر میشی

در استانه ی چندین دهگی زندگی ام، هنوز پریود میشم از درد نفسم بالا نمیاد، مسکن های عادی روم اثر نداره اصلا

دکتر زنانم رفتم 

کی بهتر میشه؟ شما کی از این مرحله ی درد شدید گذشتید؟

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت لنتی همیشه باید درد بکشیم 

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

کسایی که دیدم تا سن یائسگی درد همراهشون بوده

صرفا کم و زیاد میشه

این دردی که شما میگی فکرنمیکنم عادی باشه مشکلی هست شاید

ریشه یابی کنید حل بشه قطعا درد قطع که نه ولی کمتر میشه

ازدواج کردی؟

بعضیا میگن بعد از از دست دادن بکارت و داشتن رابطه که همون میشه بعد ازدواج بعصیام میگن بعد از اولین زایمان

والا من ۲۶ سالمه و مجردم با بالا رقتن سن تغییری تو دردام اینجاد نشد

یچیزی میگم چک کن ببین سردی نداری شاید از سردی بدنته که پریودات دردناکه

گرمی و سردی رو قبل و حین پریودت رعایت میکنی؟

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

نه واقعا درد شدید طبیعی نیس، تا کی میخوای منتظر بمونه بهتر شه خواهر من اینجوری بود شوهر کرد یدونه بچه آورد بهتر شده ولی باز ادا اصول داره

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

هیچ وقت به من گفتن بعد ازدواج بعد گفتن بعد زایمانولی هییییچ کدوم ربطی نداشت

ازدواج که ربطی نداره اصلا 

شاید قرص های ضد بارداری تاثیر داشته باشه فقط 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
میگن بعد ازدواج بهتر میشه

دروغ میگن

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️