2777
2789
عنوان

برای اولین بار که گوشی شوهرت جستجو کردی

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 80 پست

آدم نباید چشمشو رو واقعیت ببنده

زندگی آگاهانه شرف داره ب اون زندگی ک طرف خیانت میبینه و سکوت میکنه صرفا بخاطر بچه یا پول

بعدشم حرفای استارتر میگه گاو باشین سرتونو بکنید توو آقل و ب رو خودتون نیارید

ن عزیزم دیگه دوره سکوت زن تموم شد من حتی مامان بزرگ ۱۰۰ ساله امم سکوت نکرد

اسی فکر کنم منطقت تو رو میکشه اونحا ک میگی مردِ ۴ زن عقدی و ۴۰ صیغه میکنه شما نباید چیزی بگید جوری ر ...

اره دیگه داره میگه خیانت کرد بشینید دعا کنید خدا هدایتش کنه احتمالا پلن بعدیش هم محبت چند برابر به شوهر خائن هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوای چکار کنی زندگیتو بزنی خراب کنی چه بسا خیلی ها خیانت دیدن با یه قلب شکسته نشستن سر زندگیشون اگ ...

خیلی فرق داره

من خودم خیانت دیدم

ولی وقتی مطمئن شدم دیگه خودش معذرت خواهی کرد قول جبران داد ، تعهد داد و می‌دونه تکرار بشه نه منو میبینهذنه بچه‌ها شو

البته قضیه ی ما با بقیه فرق داره 

عزیزان برین بیرون از این تاپیک استارتر خودش رو زده به خواب بیدار هم نمیشه از نظر این و امثال این مرد ...

بله شما مقصر نیستید پایه واساس دین تون که مشکل داره؛صیغه نه قران هست نه در سنت کاری که اخوند هاتون جایز میدونن زندگی خیلی هارو خراب کرده 

اره دیگه داره میگه خیانت کرد بشینید دعا کنید خدا هدایتش کنه احتمالا پلن بعدیش هم محبت چند برابر به ش ...

🤣🤣🤣 

عشقم خیانت کردی؟؟؟ فدا سرت بیا پاهاتو با آب و گلاب بشورم 

مردِ من تو حق داری ۴۰ صیغه کنییییی 

فکر کنم میگه حنای عروس دومادی شوهرامون با خودمونه

بله شما مقصر نیستید پایه واساس دین تون که مشکل داره؛صیغه نه قران هست نه در سنت کاری که اخوند هاتون ج ...

لابد منم تاپیک زدم دوست دارم شوهرم سه تا زن دیگه بگیره 

تو که از این آخوندا هم بدتری 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀

این چرت و پرت هارو تو سر زن ها نکنید. 

کی گفته خیانت و هوا و هوس سال ها توی نسل مردهاست!!!! واقعا افرین به بعضی مردها که همه چیز رو گردن جنسیتشون میذارن! اتفاقاخیانت و کثافت کاری هیچ ربطی به جنسیت نداره. این یه انتخاب کثیف از یه ادم مریضه. نه چیز دیگه ای. 

فعلاً که تو داری میگی با چهل تا صیغه ای هم گشت بشین براش دعا کن نه ما

من نگفتم صیغه من اصلا تو دینومون صیغه جایز نیست ما اصلا صیغه نداریم من فقط از گوشی گفتم نرین سر گوشی شوهرتون مثل الان یه خانوم اینجا پیام داد میگه به مادرم فحش داد فلان کرده شما از اصل دین تون مشکل داره صیغه رو جایز میدونه واقعا شرمنده 

وای نزدی تو دهنش

ن عزیزم کلا عادی نبود منم سپردمش ب خدا مثلا برا من هدیه میخرید بعد پشت سرم ب شوهرم بد میگفت بعد دیدم با جاریمم همینجوری بوده اون باهاش قط رابطه کرد