2777
2789

پسر من فقط فرنی سوپ میوه هم یکم سیب میخوره نصفه زرده تخم مرغم هفته ای دوبار نمیدونم زرد تخم مرغ باید هروز بدم یا ن ب خاطر حساسیت به پروتئین گاو شیر سرلاک بیسکوییت و بادام و موزهم نمیتونه بخوره

راستی غذایی ک رب و اینا داره کی میشه داد به بچه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد از یکسالگی پوره بده پوره ی هویج پوره کدو کدوسبز خرما 

پوره کدو حلوایی میخوره فقط 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
بعد از یکسالگی پوره بده پوره ی هویج پوره کدو کدوسبز خرما 

نی نی شما چند وقتشه

من دارم عزیزم 

سوپ میدم

سرلاک نمیخورن

لعاب برنج

فرنی

من غذا بارب خونگی میدم نه رب صنعتی

میوه هم کم

زرده تخم مرغ ۳باردرهفته

شیرفقط شیرخودمو فعلا دادم

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
من دارم عزیزم  سوپ میدم سرلاک نمیخورن لعاب برنج فرنی من غذا بارب خونگی میدم نه رب صنعتی م ...

رب خونگی یعنی مثلا به غذای خودتون میزنید به نی نی هم میدین

من دارم عزیزم  سوپ میدم سرلاک نمیخورن لعاب برنج فرنی من غذا بارب خونگی میدم نه رب صنعتی م ...

یعنی من میتونم با رب خونگی از غذاهای خودمونم بهش بدم مثل خورشتها و اینا

رب خونگی یعنی مثلا به غذای خودتون میزنید به نی نی هم میدین

آره عزیزم مثلا توی سوپ یاقیمه ریختم واسه خودمون میدمشون

اصلا ازغذای کنسروی وصنعتی استفاده نکن

روغن هم من نمیزنم وباکره فعلا میدم

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤
آره عزیزم مثلا توی سوپ یاقیمه ریختم واسه خودمون میدمشون اصلا ازغذای کنسروی وصنعتی استفاده نکن روغن ...

وای چ خوب پس باید برم رب خونگی بخرم چون مصرف من رب صنعتیه 

مرسی عزیزم

فقط ی سوال دیگه میشه وزن نی نینتون رو بگین 

وای تا یکسالگی رب رو بیخیال شید گوجه و رب حساسیت زا هسدن 

دختر من چن روزه رفته تو 8ماه

صبا حریره بادوم میدوم میان وعده موز 

ناهارو شام سوپ یروز سوپ ماهیچه ی روز مرغ

چن روزه زرده تخم بلدرچین میدم

سیب رنده میکنم یا ابشو میگیرم 

ماکارونی هم براس درست میکنم رشته ورمیشل رو میحوشونم سینه ی مرغ چرخ شده رو تفت میدم بش میزنم با یخرد شده خیلی دوس داره

وای تا یکسالگی رب رو بیخیال شید گوجه و رب حساسیت زا هسدن  دختر من چن روزه رفته تو 8ماه صبا حر ...

ماکارونیش چی میریزی 

میکس میکنی یا همینطوری میدی 

من موره کدو حلوایی هم بش میدم البته دوس نداره در حد سه تا قاشق

پسر من فقط ی قاشق غذاخوری بزور😭😭😭😭😭از سیب زمینی ک کلا متنفره

من موره کدو حلوایی هم بش میدم البته دوس نداره در حد سه تا قاشق

اگه دوست داشتی وزنشم بگو چقدره