جوجو_خودتون مدیر استارتر عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 3575 عنوان بسته پستیم زده تحویل به گیرنده ولی نرسیده به دستم چ کنم 355 بازدید | 26 پست زده تحویل به نامه رسانبعدشم تحویل به گیرنده ولی به دستم نرسیده 1403/09/27 | 07:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zsaraz عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 8652 به خاطر تعطیلیا یکم دیر میرسهشاید هم آورده باشن ولی شما خونه نبودی هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون نشه؟🪽🩶
aquamarine عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 766 مياد تو پستخونست پستچي احتمالا بسته هاش زياد بوده نياورده فردا پس فردا مياد برا منم يبار اينطوري شد با تاخير زياد ديگه ازون ب بعد نگران نشدم
رویاهای_من78 عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 12926 برای منم خیلی اینجوری شده یروز دیر تر تحویل دادن.فکر کنم الکی مینویسن یعنی تخویل دادیم و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱
مامانپرنیان عضویت: 1397/03/06 تعداد پست: 1772 میرسه نگران نباش اگه از باسلام و دیجی کالا خرید کردی اینجوریه
bluegym عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 693 احتمالا خونه نبودی اگ لازم داری و واجبه خودت برو پست بگیر گُلی که وقت نمیکنی آب بدی از اول نکار... 🙃🖤
جوجو_خودتون مدیر استارتر عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 3575 به خاطر تعطیلیا یکم دیر میرسهشاید هم آورده باشن ولی شما خونه نبودی یک هفته پیش رسیده دم خونمون من تازه یادم افتاده انقد ریلکس اخههه😂وقتی زده تحویل به گیرنده یعنی اوردن دم خونمون تحویل دادن ولی کو؟
جوجو_خودتون مدیر استارتر عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 3575 مياد تو پستخونست پستچي احتمالا بسته هاش زياد بوده نياورده فردا پس فردا مياد برا منم يبار اينطوري شد ... بابا اومده اون مال وقتیه ک میزنه تحویل ب نامه رسانوقتی زده تحویل به گیرنده یعنی اوردن دم خونمون تحویل دادنتاریخ تحویلشم مال یک هفته پیشه خونه بودیم من دقیقا فرداش ی بسته دیگم داشتم اون ب دستم رسیده
zsaraz عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 8652 یک هفته پیش رسیده دم خونمون من تازه یادم افتاده انقد ریلکس اخههه😂وقتی زده تحویل به گیرنده یعنی اورد ... باید بری پست تحویل بگیری هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون نشه؟🪽🩶
جوجو_خودتون مدیر استارتر عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 3575 برای منم خیلی اینجوری شده یروز دیر تر تحویل دادن.فکر کنم الکی مینویسن یعنی تخویل دادیم آخه یک هفته گذشته از اون روزی ک نوشتن تحویل به گیرنده تاریخش مال ب هفته پیشهمنم بیخیااال😐😂
جوجو_خودتون مدیر استارتر عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 3575 باید بری پست تحویل بگیری زنگزدم جواب ندادن نکنه تعطیله
aquamarine عضویت: 1398/11/08 تعداد پست: 766 یک هفته پیش رسیده دم خونمون من تازه یادم افتاده انقد ریلکس اخههه😂وقتی زده تحویل به گیرنده یعنی اورد ... نه عزيزم اينجوري ميزنه ولي نياوردن عين همين اتفاق برا من افتاد رفتم حتي پيگيري كفت بسته هارو برده خونه بعدشم رفته بود مرخصي دوروز بعدشم اورد اگه مطمعني اورده خونتون نبودي كه هيچ
جوجو_خودتون مدیر استارتر عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 3575 احتمالا خونه نبودی اگ لازم داری و واجبه خودت برو پست بگیر خونه بودممیترسم داده باشنش به همسایه ای چیزی امضا اینام ک نمیگیرن معلوم شه به کی دادن
جوجو_خودتون مدیر استارتر عضویت: 1399/04/08 تعداد پست: 3575 نه عزيزم اينجوري ميزنه ولي نياوردن عين همين اتفاق برا من افتاد رفتم حتي پيگيري كفت بسته هارو برده خو ... بودم میگم شاید داده به یکی دیگهآخه یه هفته گذشته اگه میخواست بیاره که میاورد