2777
2789

به خاطر تعطیلیا‌ یکم دیر میرسه‌

شاید هم آورده باشن ولی شما خونه نبودی

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خاطر تعطیلیا‌ یکم دیر میرسه‌شاید هم آورده باشن ولی شما خونه نبودی

یک هفته پیش رسیده دم خونمون من تازه یادم افتاده انقد ریلکس اخههه😂

وقتی زده تحویل به گیرنده یعنی اوردن دم خونمون تحویل دادن ولی کو؟

مياد تو پستخونست پستچي احتمالا بسته هاش زياد بوده نياورده فردا پس فردا مياد برا منم يبار اينطوري شد ...

بابا اومده اون مال وقتیه ک میزنه تحویل ب نامه رسان

وقتی زده تحویل به گیرنده یعنی اوردن دم خونمون تحویل دادن

تاریخ تحویلشم مال یک هفته پیشه خونه بودیم من دقیقا فرداش ی بسته دیگم داشتم اون ب دستم رسیده 

یک هفته پیش رسیده دم خونمون من تازه یادم افتاده انقد ریلکس اخههه😂وقتی زده تحویل به گیرنده یعنی اورد ...

باید بری پست تحویل بگیری

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

برای منم خیلی اینجوری شده یروز دیر تر تحویل دادن.فکر کنم الکی مینویسن یعنی تخویل دادیم

آخه یک هفته گذشته از اون روزی ک نوشتن تحویل به گیرنده تاریخش مال ب هفته پیشه

منم بیخیااال😐😂

یک هفته پیش رسیده دم خونمون من تازه یادم افتاده انقد ریلکس اخههه😂وقتی زده تحویل به گیرنده یعنی اورد ...

نه عزيزم اينجوري ميزنه ولي نياوردن عين همين اتفاق برا من افتاد رفتم حتي پيگيري كفت بسته هارو برده خونه بعدشم رفته بود مرخصي دوروز بعدشم اورد  اگه مطمعني اورده خونتون نبودي كه هيچ

نه عزيزم اينجوري ميزنه ولي نياوردن عين همين اتفاق برا من افتاد رفتم حتي پيگيري كفت بسته هارو برده خو ...

بودم میگم شاید داده به یکی دیگه

آخه یه هفته گذشته اگه میخواست بیاره که میاورد