دوستان من ۴ تا خواهر دارم از دشمن خونیام بدترن البته ۳ تاشون یکیشون بنده خدا اونم مثل منه ۱۵ ساله شوهر کردم دریغ از یه احترام خشک و خالی به خودم و خانواده همسرم آنقدر جنسشون خرابه دائم برام حرف درست میکنن یکبار یه محبتی بهم نکردن که سرم منت نزارن الآنم ۲ ،۳ سالیه باهام رفت و آمد نمیکنن حتی موقع زایمانمم نیومدن نمیدونم مشکلشون با من چیه بنده خدا اون یکی خواهرم هم مثل منه تو هیچ مراسمی شرکتش نمیدن مثلاً زایمان کردم نیومدن ببینند زنده ام یا نه یکیشون عروسی کرد اصلا دعوام نکرد باور کن دشمن خونی ام اینجوری با آدم رفتار نمیکنه خدا اینجور خواهرا رو نصیب گرگ بیابون نکنه
من با خواهرم یه بحث کوچیک داشتم خواهرم زنگ زد شوهرم قسم و ایه که زنت از کسی دیگه بارداره و بچه تو شکمش بچه تو نیست شوهرم بچمو برد آزمایش دیان ای. هیچوقت نمیبخشمش
شیش سال گذشته ولی انگار همین الان بچمو دارن میبرن ازمایشحتی یه لحظه هم فراموش نکردم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
امشب خیلی دلم گرفت اومدم اینجا درد و دل کنم خیلی دردناکه هر جور احترامی که فکر کنی بهشون گذاشتم ولی دریغ از یه زره درک و محبت امشب فهمیدم یکی از خواهران زایمان کرده دلم میخواد بوش و ببینم و بغل کنم😭