2777
2789
عنوان

خانومای متاهل ازدواج سنتی خوبه

158 بازدید | 27 پست

همیشه ترس دارم از ازدواج سنتی 

مجردم

میترسم دوسش نداشته باشم حس همخونه فقط باشه همیشه دوس داشتم خودم عاشق شم و بهش برسم ولی خانوادم سنتی مذهبین و دستوپامو بستن

اگ اینده ازدواج سنتی بکنم ینی ممکنه عاشقش شم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچوقت به ازدواج سنتی فکر نکردم

ولی ازدواج سنتی درست، یعنی صرفا آشنایی سنتی، و میتونید این اشنایی رو اونقدر بهش زمان بدین که هم عشق بوجود بیاد هم شناخت

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

ببین من قبل ازدواج دیوانه وار یکیو دوست داشتم هنوزم عاشقشم، هفت سال باهم بودیم ولی نذاشتن بهم برسیم بعدش سنتی ازدواج کردم. همسرمون دوسش دارم ولی هیچوقت عاشقش نشدم. تو ازدواج سنتی همیشه یه جای خالی تو قلبت هست   

نه اصلا به سنتی فکرنکن ۹۰ درصد خیانت ها بخاطرهمین ازدواج سنتی هست

من اصلا علاقه ندارم ولی خانوادم خیلی سنتی ان و کلا محدودم کردن اینا 

اگ قراره اینده ازدواج کنم هیچ راهیی نداره 

ببین من قبل ازدواج دیوانه وار یکیو دوست داشتم هنوزم عاشقشم، هفت سال باهم بودیم ولی نذاشتن بهم برسیم ...

من یکیو بشدت عاشقشم با اینک رفته ولی واقعا دیوانه وار یادشم و عاشقشم 

ازین میترسم

میترسم و میدونم هیشکی قرار نیس برام اون ادم بشه💔