2777
2789
عنوان

خانومای متاهل ازدواج سنتی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 27 پست
نه اصلا به سنتی فکرنکن ۹۰ درصد خیانت ها بخاطرهمین ازدواج سنتی هست

برعکس اطرافمون هرچی طلاق دیدیم برای دوستی ها‌و عشق های آتشین بود.‌ خودم و خیلی ها که سنتی بودیم خداروشکر سالیان سال....

ببین من قبل ازدواج دیوانه وار یکیو دوست داشتم هنوزم عاشقشم، هفت سال باهم بودیم ولی نذاشتن بهم برسیم ...

حالا مثلا من که عاشقانه ازدواج کردم بعد از ۱۵ سال اصلا هیچ جای خالی توی زندگیم نیست؟

یه زندگی پر از حسرت 

من هنوز نمی‌زارم خانوادم از اخلاقای بد شوهرم خبردار بشن 

چون خودم خواستم 

به نظر من ازدواج سنتی با قول و قرار محکم خیلی بهتره ازدواج عاشقانه است 

عذاب قسط و عذاب بی توجهی عاشقی رو از سرت میبره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکیو بشدت عاشقشم با اینک رفته ولی واقعا دیوانه وار یادشم و عاشقشم ازین میترسممیترسم و میدونم هیشک ...

من چهارده ساله ازدواج کردم دو تا بچه دارم هنوزم هر روز یادش میفتم و اشک چشمام بی اراده میریزه 

حالا مثلا من که عاشقانه ازدواج کردم بعد از ۱۵ سال اصلا هیچ جای خالی توی زندگیم نیست؟یه زندگی پر از ح ...

حالا من زندگیم اوکیه از اطرافیان خیلی بهتره اوضاع زندگیم ولی تو دلم یه حسرت بزرگ دارم که فقط از تو منو داغون میکنه پیش کسی بروز نمیدم

من چهارده ساله ازدواج کردم دو تا بچه دارم هنوزم هر روز یادش میفتم و اشک چشمام بی اراده میریزه

خیلی سخته خیلی میفهممت😔😔😔منم شبو روزم جهنمه من چه کنم😔

شوهرت میدونه ؟ از طرف خبر داری ازدواج کرده؟

برعکس اطرافمون هرچی طلاق دیدیم برای دوستی ها‌و عشق های آتشین بود.‌ خودم و خیلی ها که سنتی بودیم خدار ...

خداروشکر ولی اطراف من اینطور بودن .توجامعه امروز علاقه باید از قبل پیش آمده باشه شناخت پیش آمده باشه وگرنه نمیشه حتی بنظر من سن هم مهمه.عزیزم راستی بهترشدی اون مورد پرسیدی؟ 

حالا من زندگیم اوکیه از اطرافیان خیلی بهتره اوضاع زندگیم ولی تو دلم یه حسرت بزرگ دارم که فقط از تو م ...

خدا رو شکر که زندگی خوبی داری 

مطمئن باش زندگی عاشقانه همیشه یه طرفش میلنگه 

برچسب به زندگیت به فکر کسی هم نباش 

عاشق زندگیت شو خودتو توی خوشی هات غرق کن که یاد کسی نیوفتی 

خوشبخترین باشی😍

خیلی سخته خیلی میفهممت😔😔😔منم شبو روزم جهنمه من چه کنم😔شوهرت میدونه ؟ از طرف خبر داری ازدواج کرده ...

نه نمیدونه بفهمه داغون میشه. خبری ازش ندارم هیچوقتم نخواستم پیگیرش باشم بهرحال وقتی ازدواج کردم به همسرم متعهدم

خدا رو شکر که زندگی خوبی داری مطمئن باش زندگی عاشقانه همیشه یه طرفش میلنگه برچسب به زندگیت به فکر کس ...

ممنون عزیزم همچنین. یه پسر و دختر دارم زندگیمن همیشه خداروشکر میکنم ولی خب یه چیزایی فراموش نمیشه با دیدن تاپیک استارتر زخم دلم تازه شد ولی با تقدیرم کنار اومدم

خداروشکر ولی اطراف من اینطور بودن .توجامعه امروز علاقه باید از قبل پیش آمده باشه شناخت پیش آمده باشه ...

عزیزم همین الآن بالاسر دخترم که تهوع داره و حالش خوب نیست نشستم پام هم تو گچه هنوز

نه نمیدونه بفهمه داغون میشه. خبری ازش ندارم هیچوقتم نخواستم پیگیرش باشم بهرحال وقتی ازدواج کردم به ه ...

واقعیت من میخاسم دعابگیرم اونی ک عاشقشم رفته برگرده ولی کسیرو سراغ ندارم

شبوروزم بافکر بهش میگذره دارم داغون میشم

تو شهرستان شما اشتباهه نود درصد طلاقا اتفاقا واسه این ازدواجای مدرن و عاشقونس

ازچه لحاظ میگی .سنتی تواین جامعه چه فایده ای داره نه شناخت ازطرف داری نه علاقه چه تضمینی هست بنظرم میگن علاقه بعدا به وجود میاد اون علاقه عشق نیست دوست داشتن عادت هست همین .مردانمیشناسی شما من مردی میشناسم زندگیش خوبه زنش خوبه الان نوه اش ۱۵ سالش هست سنتی ازدواج کرده ولی قبل ازدواج یک دختر دیگه دوست داشته بااینکه اون دختره قبل او ازدواج کرده پاش واینستاده هنوز به اون زن علاقه داره میگه یک بار او دیدم وقتی دیدمش تمام وجودم  داشته میلرزیده فکرش بکن بعد۴۳سال