2777
2789
عنوان

توروخدا ثواب داره راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 29 پست
😘 ممنون که بازم بهم دلداری میدی عزیزم آخه ۴ سالو ۲ ماهه منتظرم خسته شدم دکترم نامه نوشته برا ای وی ...

برو خب ای وی اف رحمتو تحریک میکنه جتی ممکنه طبیعی باردار شی حینش

کاربری واگذار شده

حس میکنم بارداری انشالله که باشی

🥺 تا حالا هیشکی اینطوری بهم نگفته بود انشالله که حست درست باشه عزیزم برام دعا کنین 😘

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو خب ای وی اف رحمتو تحریک میکنه جتی ممکنه طبیعی باردار شی حینش

توکل به خدا سپردم به خودش هر جور صلاحمه همون بشه تسلیم درگاهشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام منم شرایطم مشابه شماست 

۵سال اقدامم

قدم ۱۶۰ وزنم ۸۵

تنبلی تخمدان و پریودی نامنظم

شوهرم عمل واریکوسل داشته

الانم روز ۱۴ آی یو آیم بیبی چکم منفیه😔😔 ما بهتر همو درک میکنیم 

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

سلام منم شرایطم مشابه شماست ۵سال اقداممقدم ۱۶۰ وزنم ۸۵تنبلی تخمدان و پریودی نامنظمشوهرم عمل واریکوسل ...

آره عزیزم خدا به دلمون صبر بده خسته شدم من قدم ۱۶۴ وزنمم ۸۶ بود ولی سدم ۷۷ رژیم گرفتم خستم خستم خسته 😫

1
5
10
15
20
25
30
35
40

جسارتا نمیدونی به چه دلیلی آی یو آی شما جواب نداد؟

من با آمپول های گونال اف و اچ سی جی دوتا فولیکول ۱۹ و ۲۰ داشتم و این ۱۴ روز استراحت کردم و چیز سنگین بلند نکردم پله نرفتم و رعایت غذایی کردم نمیدونم چرا منفی شد🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خدایا شکرت هر لحظه به خاطر داده ها و نداده هایت شکر تو مصلحت بنده هاتو بهتر میدونی❤️

آره عزیزم خدا به دلمون صبر بده خسته شدم من قدم ۱۶۴ وزنمم ۸۶ بود ولی سدم ۷۷ رژیم گرفتم خستم خستم خسته ...

رژیم چی گرفتی من پس فردا آزمایش دارم اگه آزمایشمم منفی شد هرکاری واسه لاغر شدن میکنم حتی شاید برم بوتاکس معده کنم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😬

جسارتا نمیدونی به چه دلیلی آی یو آی شما جواب نداد؟من با آمپول های گونال اف و اچ سی جی دوتا فولیکول ۱ ...

نه عزیزم دلیل که معلوم نیست علتش پیش خداست تا نخواد نمیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
رژیم چی گرفتی من پس فردا آزمایش دارم اگه آزمایشمم منفی شد هرکاری واسه لاغر شدن میکنم حتی شاید برم بو ...

کم خوردم از هرچی نیاز به کارهای خاص نیست برو دکتر رژیم بهت برنامه میده لاغر میکنی😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشالله که مثبته...من ۴ روز بعد از قطع دوفامد که همون ایرانیه دوفاستونه پریود میشدم. پریودات منظمه؟

نه بابا چون منظم نیست نمیتونم اعتماد کتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40