2777
2789
عنوان

چرا خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 60 پست
بخاطر استقبال خیلی از مرداستطرف زن و بچه داره می‌ره خیانت میکنی با کسی که عملیه و به قولی اهل برنامس ...

ای خدا ورا میپیچونید..

موضوع تاپیکمو ببین..

مهربونا اگه اهل برنامه رفتن بودن انقدر نقره داغ نمیشدن 

خدایا شکرت بابت همه نعمتهای زندگیم🌱

حرف من همونهچرا مهربونا و عاشق پیشه ها رو پس میزنن خانوما و دنبال آدمایین که نبایدمشاوره قبل از ازدو ...

دلیلشو بهت گفتم پسرای مهربون و عاشق پیشه میرن دنبال دخترایی که خیلی قشنگن

اون قشنگا هم کسیو میخوان زبون باز و پول خرج کن باشه نه مهربون

پسرای مهربون دنبال دخترای عادی نیستن برا همین پس زده میشن

{ خانم هستم }

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای خدا ورا میپیچونید..موضوع تاپیکمو ببین..مهربونا اگه اهل برنامه رفتن بودن انقدر نقره داغ نمیشدن

چیو پیچوندم؟ جواب سوالتونو دادم اون یه مثال بود فقط

در هر صورت واقعیت جامعه اینه مرد ها زیبایی ظاهری رو ترجیح میدن به اخلاق

دلیلشو بهت گفتم پسرای مهربون و عاشق پیشه میرن دنبال دخترایی که خیلی قشنگناون قشنگا هم کسیو میخوان زب ...

اصلا این حرف درست نیست..

هردو طرف باید به هم بیان..

هیچ زنی اگه ظاهر خوبی داشته باشه زن آدم معمولی نمیشه

چیو پیچوندم؟ جواب سوالتونو دادم اون یه مثال بود فقطدر هر صورت واقعیت جامعه اینه مرد ها زیبایی ظاهری ...

نه اشتباهه مگه اینکه اون مرد از نظر عقلی مشکل داشته باشه..

گیرم که طرف ظاهر خوبی داشت و وصلتم صورت گرفت ..بحث یه عمر زندگیه مگه میشه اخلاق و کلی مورد دیگه مهم نباشه؟

نه اشتباهه مگه اینکه اون مرد از نظر عقلی مشکل داشته باشه..گیرم که طرف ظاهر خوبی داشت و وصلتم صورت گر ...

خب همون دیگه مردی که مهربون باشه چیزی نمیتونه در مقابل بد اخلاقی بگه زنی که به قولی سلیطه باشه خوب بلده مرد مهربون و آروم کنه مرد هم که چشمش فقط زیبایی زن رو میبینه سریع وا میده

شاید هم مهربون و ادم حسابی ان ولی شرایط شما رو نمیتونن بپذیرن ن شخص شما و اخلاقتون

نه قطعا دارم به این نتیجه میرسم همه با هم با سرعت نور داریم به سمت تباهی میریم😅

خسته کننده شده این بازی موش و گربه😑

خب همون دیگه مردی که مهربون باشه چیزی نمیتونه در مقابل بد اخلاقی بگه زنی که به قولی سلیطه باشه خوب ب ...

بازم میگم خودم همچین انتخابی نداشتم تابحال

مساله به قدری عمیق شده حس میکنم سه چهار نسل باید تباه شن که همه سر عقل بیان🤦

نه قطعا دارم به این نتیجه میرسم همه با هم با سرعت نور داریم به سمت تباهی میریم😅خسته کننده شده این ب ...

امکان نداره اخلاق خوب باشه ظاهر خوب باشه شرایط خوب باشه و دخترا کات کنن

اینو با اطمینان میگم

امکان نداره اخلاق خوب باشه ظاهر خوب باشه شرایط خوب باشه و دخترا کات کنناینو با اطمینان میگم

منم به شما میگم امکان نداره هر سه مورد با هم جور بشه

همیشه یه چیزی کمه این خانوما هستن که تعیین میکنن چی اولویتشونه که متاسفانه پول و امکانات رفاهی گذینه اول و همیشگی بوده

منم به شما میگم امکان نداره هر سه مورد با هم جور بشههمیشه یه چیزی کمه این خانوما هستن که تعیین میکنن ...

بله منم منظورم از این سه مورد , صد در صد و کامل نبود 

به نظرم درست نیست بگیم معیار اول و دوم و ... 

باید اون آدم , در کنار هم از همه ی آپشن هایی که برای ارتباط و ازدواج وجود داره حداقل ۶۰ درصد رو داشته باشه تا مورد پسند واقع بشه 

من که خودم اینطوری ام

بله منم منظورم از این سه مورد , صد در صد و کامل نبود به نظرم درست نیست بگیم معیار اول و دوم و ... با ...

چی بگم والا .

بحث یه عمر زندگیه و این همه تاپیک از خیانت همسر و بد دلی و بد دهنی..

امیدوارم همه درست انتخاب کنن

بازم میگم خودم همچین انتخابی نداشتم تابحالمساله به قدری عمیق شده حس میکنم سه چهار نسل باید تباه شن ک ...

فکر نمیکنم هیچوقت درست بشه این جریان 

متاسفانه الان دیگه تو جامعه ما برای ۹۰ درصد ظاهر و پول ملاک اصلی تشکیل زندگی شده 

فکر نمیکنم هیچوقت درست بشه این جریان متاسفانه الان دیگه تو جامعه ما برای ۹۰ درصد ظاهر و پول ملاک اصل ...

آره موافقم اکثر انتخابا اشتباهه