2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرااااا؟؟؟

آخه همه میگن به ماههای آخرکه میرسی خوابت کم میشه ولی من خوابم دوبرابره قبل شده  

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه 

من از اول تا آخر بارداری ویار داشتم. فقط نیم کیلو به وزن قبل بارداریم اضافه شد. آخرای بارداری از ضعف داشتم می مردم. اول ماه 5 هم قوزک پام شکست. کلا خیلی داغون بودم. کارمند هم بودم. استراحت اصلا نداشتم. پزشکم هم اصلا زیر بار نمیرفت که قبول کنه من رو سزارین کنه. واسه همین از اوایل بارداری پیاده روی زیاد میکردم. ولی خوبی حاملگیم این بود که اصلا گنده نشده بودم. ولی نفسم تنگ می گرفت

یعنی ماه های اینده اوضاعم بدترم میشه؟

عزیزم اوضاعت بدتر نمیشه ...

ولی بارداری مرحله های خاص خودشو داره دیگه ...

یه هفته پادرد ... یه هفته سر درد 

البته همه مثل هم نیستن ... سعی کن با نی نی ت حرف بزنی ازش بخوای حالتو خوب کنه 

دوست منم مثل شما خیلیییی تهوع داشت سرکار هم میامد ... بیچاره عاصی شده بود 

رفت دکتر بهش قرص داد ... الان 4 ماهه میخوره قبل صبانه و ناهار زود حالش خوب میشه 

همچین به اشتها افتاده که نگو ... دوبار ناهار و صبحانه میخوره 

تقدیم به همسرم :   من اگر رشته پیمان تو بستم ز ازل .... پای پیمان توهم تا به ابد ایستادم    
آخه همه میگن به ماههای آخرکه میرسی خوابت کم میشه ولی من خوابم دوبرابره قبل شده    

منم خوابم زیاده عزیزم 

ولی بین خواب هام خیلی بیدار میشم از درد   

تقدیم به همسرم :   من اگر رشته پیمان تو بستم ز ازل .... پای پیمان توهم تا به ابد ایستادم    
منم خوابم زیاده عزیزم  ولی بین خواب هام خیلی بیدار میشم از درد    

منم بیدارمیشم ولی زیادنه

دوست دارم منوصداکنی ........واسه حاجتم دعاکنی ......ازتوزائرت سواکنی باخدام کنی .....یاجوادالائمه