2777
2789
عنوان

كسى هست از صبح حالم يجوريه

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 56 پست

همشم احساس ميكنم معدم خاليه اگه ى چيزى بخورم خوب ميشم

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا منم دوشنبه و سه شنبه، انقدر حالم بد بود که دو قدم راه می رفتم میخواستم بیفتم. سرگیجه و حالت ...

پس احتمالا از همين الردگيه هواست من گفتم نكنه با اينكه رژيمم ميگيرم بازم چربيم بالا باشه

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
اگر اب دهنتم زیاد شده، همه اش میخوای تفش کنی، مشکل از معده است.

نه زياد فقط بعضى وقتا مثل اينكه ى چيز ترش ديده باشم يا خرده باشم از زير زبونم بزاق ترشح ميشه😋

من انگار معدم ورم داره و پر از نفخه 

اخ اخ منم پايين شكمم رفته تو سر دلم كه معده باشه اومده جلو 

اه كاش زودى خوب شم از حالت تهوع بدم مياد  لا اقل بالام نميارم راحت شم😫