2777
2789
عنوان

كسى هست از صبح حالم يجوريه

350 بازدید | 56 پست

خانوما ديشب ى حالت تهوع كوچيك گرفتم رفتم بعدش چايى زنجبيل خوردم رفع شد حالا از امروز صبح اين حالت تهوع ميادو ميره بعضى وقتام سرگيجه الان چايى زنجبيل خوردم بهترم ولى به نظرتون از چيه؟از چربى خون ميتونه باشه؟همسرم همش ميگه بى بى بزن ولى من فكر نكنم اخه هنوز وقت پريمم نگذشته كه بگم تهوع هاى بارداريه.البته چشممم اب نميخوره باردار باشم

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️

اگه از چربيه ابغوره بخورم خوبه؟مامانم دكتر شده ميگه ابغوره بخور😂زخم معده نگيرم😂

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید بارداری

اخه بهار جون امروز روز ٢٣ سيكلم بود تهوع انقدر زود نمايان ميشه؟🤔

کدوم شهری؟هوا خیلی کثیفه واسه اونه شاید

تهران

اقدام داشتی؟چند وقته اقدامی؟چندم سیکل هستی؟

٢سال منتظر نى نى ام البته اقدام مرتب نداشتم اين ماه چندين بار داشتم