2777
2789
عنوان

داداشمو اومدن بردن کمپ

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 37 پست
یه رفیق خیلی بد داره همون بیچارش کرد

من همسرسابق هم همینکاروباهامون کردودیگه نتونست از دام اعتیاد خلاص بشه هرچی کمکش کردم نشد که نشد

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این چاقو به دست و ایستاده بود می‌گفت بیاین میزنمتون

سلام شما داداشتون برگشتن حالش خوب شده 

بسیار سال ها گذشت تا بفهمیم آنکه در خیابان می گریَد از آنکه در گورستان می گریَد، غمگین تر است.

نه هنوز که 10روزه .تا یک ماه هست

تو این مدت تونستید باهاش ارتباط تلفنی داشته باشید یا ببینینش 

بسیار سال ها گذشت تا بفهمیم آنکه در خیابان می گریَد از آنکه در گورستان می گریَد، غمگین تر است.

تو این مدت تونستید باهاش ارتباط تلفنی داشته باشید یا ببینینش

نه فقط رفتیم از دوربین تلویزیون نشونش دادن.بعداز یک ماه تماس تلفنی وبعد از دوماه از نزدیک گفتن میتونین ببینین

نه فقط رفتیم از دوربین تلویزیون نشونش دادن.بعداز یک ماه تماس تلفنی وبعد از دوماه از نزدیک گفتن میتون ...

خوبه پس با این نکته هایی که گفتید دارن درمان شروع میکنن انشاالله زودتر خوب بشه بره باشگاه ورزش خیلی خوبه جای نگرانی نیست کسی که بخواد هرچیزی رو ترک میکنه نخواد نمیشه این به طرف بستگی داره الحمدالله برادر شما جوان هست پس خواسته که ۱۰ روزه مونده اونجا آخه اونا روانشناس هم دارن که یه چیزهایی میگن طرف امیدوار میشه خدا همه جوانهارو دستشونو بگیره به راه راست هدایت کنه الهی آمین 

خوبه پس با این نکته هایی که گفتید دارن درمان شروع میکنن انشاالله زودتر خوب بشه بره باشگاه ورزش خیلی ...

اره روانشناس تو این 10روز دو جلسه باهاش صحبت کرده .

ممنونم ازتون.داشت خودشو نابود میکرد بدنش خشک شده بود دیگه