2777
2789
عنوان

خشکی دهان در بارداری

24111 بازدید | 30 پست

من هفته ۳۱بارداری هستم ی وقتایی بشدت دهنم خشک میشه انگار بزاق ترشح نمیشه حتی اب هم میخورم یکسره w.cمیرم اما مشکل خشک بودن دهنم حل نمیشه  لب هام هم پوستش خشک میشع .میخوام ببینم کسی این مشکل رو داره مثل من ؟خسته شدم از این حالتم

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️

وای منم شبا دقیقا همینه وضعم

مدامم میرم دسشویی اماباز تشنمه

قند نداری احتمالا عزیزم?

چون منم میخوام شنبه برم از.قند بگم دکترم برام بنویسه

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منم شبا دقیقا همینه وضعم مدامم میرم دسشویی اماباز تشنمه قند نداری احتمالا عزیزم? چون منم میخو ...

ن جدیدا از گلوکز دادم خوب بود خدارو شکر .انگار ی هفته س تو بیابون بودم😣

من دقيقا همينم فقط اب دستشويي اب دستشويي اين كار شبانه روزمه همين الان اب خوردم بازم تشنمه

میگم نکنه اب کیسه اب هم کم باشه .یا اصلا ربطی نداره ؟میگم شاید بدنم داره همه تلاششو میکنه اب کیسه اب رو تنظیم کنه براخودم کم میاره😅😅