2777
2789

از صبح داشتم تو کل خونه با کلی استرس دنبالش می‌گشتم تا بعد ظهر

وقتی همه جا تموم شد و فهمیدم دیگه خونه نیست به شوهرم زنگ زدم که سرکارش بود گفتم تو خبری داری؟ گفت نه

زودتر نمی‌خواستم زنگ بزنم که بهش استرس ندم

وقتی برگشت خونه دید کلی گریه می‌کنم و استرس دارم با من شروع کرد گشتن

بعد یکی دو ساعت که دید کلا بی حال شدم و رفتم به شکم دراز کشیدم هیچ‌جا رو نمی‌دیدم آورده انداخته رو فرش کناریم

تا بلند شدم خیلی خوشحال شدم که وای پیدا شد و گفتم دیدی کار تو بود از صبح هزار بار اینجا رو گشته بودم

عمرا زیر بار نرفت گفت نه من به قرآن به جان مادرم خبر نداشتم خودش افتاده اینجا تو ندیدی

در حالی که شاید 20بار همونجا رو کامل گشته بودم

خلاصه خیلی دلم شکست و گفتم دیگه نمی‌خوام با آدم دروغگویی مثل تو زندگی کنم

همه طلاهامو درآوردم دیگه نمیخوام بپوشمشون

برم طلاق بگیرم؟ ممکنه بعدا خیلی دروغهای بیشتری بهم بگه

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

خدا به داد شوهرت برسه😅

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاهاتو ببر بانک بذار

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

چرا؟

اینکه طرف انقد قسم خورده میگی باز خودش برداشته درحالی که وقتی با استرس و اضطراب دنبال یه چیزی میکردی اکثریتمون تجربشو داشتیم که نمی‌تونیم پیداش کنیم و ساده ترین مثالش همونه که میگن مامانا بهتر از بچه ها میتونن وسایلو پیدا کنند و ببینن چرا انقد بدبینی و سریع به فکر طلاق افتادی؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
نه خیلی پول داره به پول اون نیازی نداشت

اشکال نداره این بار گذشت کن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
اینکه طرف انقد قسم خورده میگی باز خودش برداشته درحالی که وقتی با استرس و اضطراب دنبال یه چیزی میکردی ...

نه به خدا اونجا نبود چندین بار همون فرشو زیر و رو کردم 

به خاطر طلا نه، به خاطر دروغگویی

آخرم اومد گفت کار من بود ببخش گفتم نه

نه به خدا اونجا نبود چندین بار همون فرشو زیر و رو کردم به خاطر طلا نه، به خاطر دروغگوییآخرم اومد گفت ...

خب شما تو همون متن عنوان نکردین که کار خودشه فقط گفتین به جون مادرش قسم خورد کار من نبوده پس حق بدین احساس کنیم کارتون بچگونه بوده

خب شما تو همون متن عنوان نکردین که کار خودشه فقط گفتین به جون مادرش قسم خورد کار من نبوده پس حق بدین ...

یادم رفت تو عنوان بنویسم