2777
2789

چرا اینجوری میکنن

اون از شهریه دانشگاه آزاد پزشکی که گزاشتن بچه ها انتخاب رشته کنن بعد گفتن شهریه اش شده صد میلیون 

قانون محرومیت هم آوردن 

اونایی که آزاد پزشکی قبول شدن نه میتونن برن بخاطر شهریه بالا نه میتونن انصراف بدن

تاثیر معدل رو کردن 60 درصد 

تو 25 روز 21 امتحان باید بدن 

الان هم که فرصت ترمیم ندادن

یعنی کسی ک مونده پشت تا ب هدفش برسه باید چشم ببنده رو آرزوهاش؟! چرا اینجوری میکنن اخههه چرا انقد جوونا رو زجر میدن، 😑💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهریه واقعا رو مخههههه‌ 

خب بی ناموس اگه طرف ترمی ۹۰ داشت بده می رفت از این خراب شده

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

من بعدسه سال پشت کنکوری وشکست دیگه بیخیال شدم رفتم دانسگاه پیام نور علوم تربیتی ثبت نام کردم انقدرکه روم فساربود

روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️

شهریه واقعا رو مخههههه‌ خب بی ناموس اگه طرف ترمی ۹۰ داشت بده می رفت از این خراب شده

حالا که دارن میدن..از ماست مه برماست

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

حالا که دارن میدن..از ماست مه برماست

واقعا زیاده شاید اونی که تهرانه‌ بتونه بده‌

ولی واقعا واسه شهرستان‌ خیلی گرونه

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

جبران کسری بودجه مملکت رو میکنن دیگه

کسری مملکت‌ یا پول تو جیبی !