2777
2789
عنوان

عمل لیپو و ابدو

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 19 پست
قد ۱۶۸ وزن ۷۷ بعد عمل کاهش وزن نداشتم ولی سایز از ۴۲ شد ۴۰ اصلا به هیچ عنوان برگردم به عقب انجام نمی ...

درد. که داره مطمعنا درد داره همه تنتو حساب کن پوستتو کندن دوباره گذاشتن سر جاش ولی خب چه کنم من بعد. زایمانم شکمم افتاده شده درست بشو هم نیست

خیلی خوبه هزینش.پیج دکترتو میدی لطفا.یه شب بیمارستان موندی؟

هیچوقت نمیخام نفرین پشت سرم باشه و شاید درست نباشه تو اینجا واس دکتری تبلیغ انجام بدم اما تورو خدا نکن چیزی ک من تجربه کردمو گرون بدست اومد فایده نداره اصلادرسته شکم جم شده اما یکماه یا شایدم چندماه از زندگی میفتی مشکلات معده و کلیه میگیری از خوردن قرصهای بعدش کلی عوارض داره من حاضرم برگردم عقب سوسکو زنده زنده بخورم اما همچین غلطی رو تکرار نکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت نمیخام نفرین پشت سرم باشه و شاید درست نباشه تو اینجا واس دکتری تبلیغ انجام بدم اما تورو خدا ن ...

قربونت برم ایشالله که زودتر خوب میشه و از هیکل جدیدت کیف میکنی مرسی که انقد. باوجدانی❤️

ماموپلاستی سینه منظورته؟درد فقط مامو چقدره ؟ قابل تحمله یا سخته ؟

مامو کاهش انجام دادم بخاطر آمپولی هورمونی سینه هام از ۷۵ شده بود ۹۰ آویزون و پر انگار یه باسن از جلوم درومده بود و دیسک گردن گرفتم بخاطر همین بیمه هزینه مامو رو بعدا میده بهم چون درمانی بود مامو اصلا دردی به اونصورت نداری فقط پیش دکتر خوب برو تا حس سینه از بین نره و بعدا شیردهی داشتی مشکل نداشته باشی

درد. که داره مطمعنا درد داره همه تنتو حساب کن پوستتو کندن دوباره گذاشتن سر جاش ولی خب چه کنم من بعد. ...

نکن انقد اذیت میشی ک میگی کاش شکمم بزرگ تر و بدتر از این حالت بود اما همچین اشتباهی نمیکردم ....بعد عمل هم تا یکماه یه پرستار خوب لازم داری مادر همسر یا هرکی ینفرم باید باشه تزریقات بلد باشه چون تا ۷ روز واست سرم مینویسه ک یسری آمپول داخلش و تو خونه باید بزنی