2777
2789

من یه خواستگار داشتم که ادم خیلی کله گنده ای بود تو شغلش و چندین شرکت داشت و بشدت دوستم داشت من ردش کردم البته اونم بخاطر بچه بازی که اون موقع میکردم(۴ـ۵) سال پیش بیخیال شد و بعد چند وقت ازدواج کرد با کسی که کلا سطحش ازم پایینتره چه زیبایی چه خانوادگی چه فرهنگی

امروز یکی از آشناهام گفت خیلی دوستش داره و براش خونه و ماشین گرفته و خیلی عاشقانه دارن زندگی میکنن

منم وقتی با شوهرم ازدواج کردم بهم قول داد مثل ملکه ها زندگی کنم برام خونه بگیره همه چیو فراهم کنه ولی تو خرج خودمم موندم بهم خرجی نمی‌ده خودش ماهی ۵۰۰-۶۰۰ میلیون حقوقشه مجبورم ساعت ۷ صبح تا ۶ شب برم سرکار که بتونم خرجمو دربیارم 😔😔

کاش اون موقع عاقل بودم کاش

بغض کردم از عصر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شغلت چیه؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔