2777
2789

اونا برای من کلی چیز میارن ما باید از وسیله های خودمون بگیریم جلوشون یا از مال اونا با از هردو 

🍎 🎀 𝗜 𝗴𝗼𝘁 𝗲𝘃𝗲𝗿𝘆𝘁𝗵𝗶𝗻𝗴 𝗶 𝘄𝗮𝗻𝘁 🎀 🍎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه بشینین تا اونا بیارن بعد بذارین جلو خودشون؟؟؟؟!!

خب من به مامانم میگم یکم آجیل ماجیل بگیره از مال خودمونم بزاریم جلوشون و مامانم میگه ن اونا میارن دیگ ما برای بریم بخریم

خب من به مامانم میگم یکم آجیل ماجیل بگیره از مال خودمونم بزاریم جلوشون و مامانم میگه ن اونا میارن دی ...

نه خیلییی زشته باید میزتون تکمیل باشه من یادمه آجیل و شیرینی تر و میوه و همه چی داشتیم بابام هندونه نخریده بود خواهرم گفت زشته برو بخر

نه خیلییی زشته باید میزتون تکمیل باشه من یادمه آجیل و شیرینی تر و میوه و همه چی داشتیم بابام هندونه ...

اینا چن روز جلو تر میخوان بیارن بازم باید بخریم مثلا کدو اجیلو اینارو شب یلدا ک نمیان

بنظرم آجیل و شیرینی و نارگیل و خرما میوه کافیه

اگ خود شب یلدا بود خب میخریدم همه چی ولی نیست همین‌رو بخریم زشت نیست یعنی؟ 

اگ خود شب یلدا بود خب میخریدم همه چی ولی نیست همین‌رو بخریم زشت نیست یعنی؟

اخه شما میگی مادرت گفته اونا میارن.حالا نه خشک و خالی نه در حد لبو و کدو و ...چون میگی قبلش هم میارن