2777
2789

شیر خودمو هم نمیخوره شیر خشک هم نمیخوره عوق میزنه زبونشو مثل ادامس میجوه بالا هم میاره یعنی سرما خورده یا ویروس گرفته؟از وقتی رفتیم خونه مادرشوهرم برگشتیم اینجوری شده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خس خس بینی از وقتی که به دنیا اومده داره از سینه نیست بخاطر اون بردمش دکتر

ببر دکتر رفلاکس داره احتمالا تا شش ماه دارو میخوره خوب میشه برای من از اول تشخیص دادن تا چهار ماه خورد بعدم غذا گفت بده خوب شد

چیکار کنم بخوره

کاری نمیتونی بکنی عزیزم. هر نیم ساعتی امتحان کن سینه رو بذار دهنش ببین میخوره یا نه. به مقدار کم ولی دفعات زیاد بخوره بهتر از اینه که یه عالمه شیر یک جا بخوره. بعد هر بار شیردهی آروغش رو بگیر. موقع شیردادن کامل درازکش نباشه.

کاری که شما میتونی بکنی همینه. در نهایت این جزو مراحل رشدشونه و تا زمانی که تو وزن گیری بچه اختلال ایجاد نشه و استفراغش سبز یا خونی یا پرتابی نباشه مشکل خاصی به حساب نمیاد.