2777
2789

منم خیلی دوستش دارم و با شوهرش هم خیلی بهم میان😍😍

تنها بازیگریه که اگه طلاق بگیره ناراحت میشم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه کشف  کردم

چندروزپیش یه عکس از روژان آریامنش دیدم خب من خیلی چهره شودوس دارم رفتم چندتادیگه عکساشوببینم دیدم وای چقدرشبیه بهنوش طباطباییه.....صبرکن ببینم عکسش میشه بذارم

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
گرفته😓

چی

واقعا 

آخه چرا😳😳😳😳

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

من یه کشف  کردم چندروزپیش یه عکس از روژان آریامنش دیدم خب من خیلی چهره شودوس دارم رفتم چندتادی ...

پیج روژان؟

لطفا اینستاگرامشوبزار

امان ازبیکاری😔 یعنی دنیابه این بزرگی فقط کاربراهمسرمن نیست😭
پیج روژان؟ لطفا اینستاگرامشوبزار

همونکه تودردسروالدین بامهران مدیری بازی میکرد

دختربچه موفرفری بود

حالابزرگ شده یه دخترفوق جذاب وخوشگل شده

rozhanariamanesh

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤
همونکه تودردسروالدین بامهران مدیری بازی میکرد دختربچه موفرفری بود حالابزرگ شده یه دخترفوق جذاب وخو ...

عه؟؟؟واقعا؟؟؟؟مغعلوم بود خوشگل میشخه😍😍

♥𝙻𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚢?? +perspolis♥�
این خوشگلتر از مهدیه😒😒😒

اره واقعا نازه يكي از اشناهاي دوره مونه كه تو يه سري مراسما ميبينيمش خيليييي خوبه 

مرد بودن به يه من سيبيلو ريش نيست ... مرد اونيكه با شلوار كردي خلاف جهت باد بدوئه