2777
2789

هرزمان وسیله ای رو گم میکنم سه تا فاتحه نذر حاج آقا سوزنی میکنم یکی رو همون موقع میخونم دوتای دیگه رو میذارم بعد پیدا شدن اون شی میخونم کمتر از پنج دقیقه پیدا میشه، شوهرم خیلی تند خو و بداخلاقه یدونه سوره یس میخونم به هرمبین که میرسم داخل یه پارچ آب فوت میکنم بلافاصله بعدش سه تاسوره طلاق میخونم و بعد به همون آب فوت میکنم می تونید بااون آب یا شربت درست کنین یا همینجوری از اون آب بخوره سریع آروم میشه 

بعدیش روزی چهارصد مرتبه تا شصت روز ذکر استغفرالله الذی لا اله الا هو  الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع خلقه  و نفسی و اسرافی علی نفسی واتوب علیه هست من هرزمان سه چهار روز بخونم تو بدترین شرایط مالی هم که باشیم یه تیکه طلا میتونم بگیرم 

شماهم اگه از ذکری نتیجه گرفتین بگین ممنون

مالی چی خوبه من خیلی تو فشارم

من به همین استغفار آخری خیلی اعتقاد دارم آخه میگن اگه تا شصت روز روزی چهارصد بار تکرار کنی بعد شصت روز یا به ثروت فراوان یا علم فراوان میرسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من همسرم بینهایت بداخلاقی یه بار دیگه کامل بگو چی بخون

اخی عزیزم برا منم گاهی وقتا غیرقابل تحمل میشه سریع همین کارو انجام میدم تو یه ظرف آب بریز روی همون آب یکبار سوره یاسین رو بخون این سوره هفت تا مبین داره به هرمبین رسیدی یکبار داخل آب فوت کن سوره یاسین تموم شد سوره طلاق رو سه بار پشت سرهم بخون هربار تموم شد داخل آب فوت کن بهتره با اون آب شربت درست کنی یا اینکه همینجوری بدی بخوره

از ذکر یونسیه

لا حول ولا قوة الا باالله و العلی العظیم

حسبنا الله نعم الوکیل

صلوات نذر برای اهلبیت

ایت الکرسی

سوره های حشر و واقعه

دعای معراج و ناد علی و امین الله

نذر نمک و نماز استغاثه به حضرت زهرا

صلوات خاصه حضرت زهرا ۵۳۰ بار

دعای حاجت امام رضا

دعای عهد بعد نماز صبح و روزانه۵ دقیقه صحبت با امام زمان

در مواردی که با همسرم مشکل داشتم :

ذکر یا ودود روزی ۱۰۰۱ مرتبه تا ۴۰ روز

سوره های مزمل و طلاق

ذکر یا منان ۱۴۱ مرتبه

ذکر یا لطیف بعد نماز صبح ۱۲۹ مرتبه

ایه ۱۱۵ انعام ۷ بار

جواب گرفتم

همیشه برای پیشرفت در هر شرایطی تلاش کنید 😊

و در اخر مجرب ترین و معجزه گر ترین

دعای زندگیم

توسل به اباعبدالله الحسین و ابوالفطل العباس

زیارت عاشورا به دو روش

اگر حاجت محال دارید به روش ایت الله حق شناس

اگر حاجت ساده تر دارید چله روزی یکبار با صد لعن و صد سلام

همچنین توسل به حضرت جبریل و عرض ادب به ایشون و خواستم برام در درگاه خدا دعا کنه جواب گرفتم

در کل من هر چی تو زندگیم دارم از صبرم در مقابل مشکلات و شکر گذاری خدا و اعتماد شدیدم به خدا و اهلبیت هست

اگر انجام دادید و جواب گرفتید منو دعا کنید

اخی عزیزم برا منم گاهی وقتا غیرقابل تحمل میشه سریع همین کارو انجام میدم تو یه ظرف آب بریز روی همون آ ...

شربت درست میکنم مرسی عزیزم

خداییش همیشه همیشه بینهایت بداخلاقی و دعواگره

از ذکر یونسیهلا حول ولا قوة الا باالله و العلی العظیمحسبنا الله نعم الوکیلصلوات نذر برای اهلبیتایت ا ...

ممنون عزیزم 

سوره حشر و واقعه چله گرفتین ؟

ذکر یونسیه رو چجوری میخونین

ممنون عزیزم سوره حشر و واقعه چله گرفتین ؟ذکر یونسیه رو چجوری میخونین

ذکر یونسیه ۴۰۰ بار خوبه
روزی ۱۰۸ بار هم خوبه

سوره حشر چله گرفتم
واقعه گهگداری میخونم