2777
2789

شربت راسیپ 

مخمر ابجو

مولتی فیکس بانوان

کسی تا حالا این موارد بالا رو مصرف کرده؟ 

برا چاق شدن اگ تجربه ای دارید بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دارم میخورم بنظرم قرص خوبیه نه اینگه خیلی چاقت کنه ها ولی در حد ۲ یا ۱ کیلو اینا از یه دکتری شنی ...

عکس جلد و قرص و خود قرص میتونی بزاری تا برم بگیرم

روزی چندتا میخوری 

عکس جلد و قرص و خود قرص میتونی بزاری تا برم بگیرمروزی چندتا میخوری

من بسته ای میخرم بسته ای ۳۵ یا ۴۰ هزار فکر کنم 

روزی یکی میخورم نیم ساعت بعد نهار میخورم

اگه مدام بخوری ترکشون نکنی خیلی خوبه ویتامین زیادی توشه

ممنون عزیزم شما تا الان چند کیلو اضافه کردی؟

من مرتب نخوردم گلم مثلا دیروز یکی خوردم ۵ روز دیگه یکی دیگه میخورم کلا یادم نیست روزا بخورم

ولی قبلا مرتب خوردم حدود ۲ کیلو ۳ کیلو اینا اضافه کردم کلا خیلی ویتامین توشه واسه پوست ناخن مو بدن خیلی خوبه

بعد قبلا من داروی چاق کننده هم خوردم اینم خوردم زیاد اضافه کردم

دیگه دقیق نمیدونم چند کیلوش واسه این قرصه بود

چ داروی چاق کنندع ای خوردی؟؟

من معجون بو علی سینا خوردم ۱۰ کیلو چاقم کرد ۵ ازش رفت ۵ موند البته من بعد تموم شدن بسته هیچی نخوردم از ۵ کیلو هم یکم ازش رفت ولی هرکی خورده بود ۷ کیلو براش از ۱۰ کیلو مونده بود به بدن بستگی داره من تقصیر خودمم بود هیچی نخوردم نهار کم شام کم دیکه وزن زیادی نموند

ولی شما اگه میخوای یه بسته بخر بعدشم یکی دیگه بخوری ۲۰ کیلو چاق میشی ۱۰ کیلو میره ۱۰ میمونه برات

بخدا هیچ عوارضی هم داشت پریود هم شدم وسطش

من معجون بو علی سینا خوردم ۱۰ کیلو چاقم کرد ۵ ازش رفت ۵ موند البته من بعد تموم شدن بسته هیچی نخوردم ...

از کجا گرفتی؟ 

ینی هیچ عوارضی نداشت برات اصلا حین مصرف یا بعدش؟ 

من سنگ کیسه صفرا دارم میترسم بخورم