2777
2789
عنوان

من یه آدم روانی وعصبی ام

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 20 پست
ان شالله شماهم زودتر حالتون خوب بشه ...شوهرتون بیجا نمیگه خودتون سعی کنین ب خودتون کمک کنین ...اول خ ...

دوسال پیش اتفاقی برام افتاد که نمیتونم هضمش کنم نمیتونم ،شوهرم دامن میزنه به حال من بااینکه می‌دونه من بخاطر خیانت به این حال و روز افتادم شبا دیر میاد گوشیش همیشه خاموشه دیروز زنگ زدم گفتم اصلا حالم خوب نیست بیا منو ببر یه دوری بزنیم نیومد هیچ شبم دیر اومد گوشیش هم خاموش کرده بود اعتراض میکنم میگه فلانی هفته ای یکبار با زنا می‌ره شمال مگه چی کار کردم چطوری خوب باشم من؟مشکلات بچه هامم ب کنار 

ان شالله شماهم زودتر حالتون خوب بشه ...شوهرتون بیجا نمیگه خودتون سعی کنین ب خودتون کمک کنین ...اول خ ...

بعضی مواقع یکی اونقدر حالش بده که واقعا هیچ‌کس حتی خودش نمیتونه کمک کنه 

فقط نیاز به دارو داره

مثل اینه که به آدم دست و پاشکسته بگی پاشو انرژی تو جمع کن راه برو کار کن 

نمیشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوسال پیش اتفاقی برام افتاد که نمیتونم هضمش کنم نمیتونم ،شوهرم دامن میزنه به حال من بااینکه می‌دونه ...

میگم نیومدی منو ببری بیرون لااقل اگه یه ذره برات ارزش داشتم میگفتی خانومم حالش خوب نیست بزار یه امشب زودتر برم خونه میرم بیرون همه میگن آره طفلی بچه خاتم باباشونو نمی‌بینم که ازبس دیر میاد اینا منو دیوونه میکنه

چون ماروستا زندگی میکنیم تاشهر فاصله داریم بعد هزینه روانپزشک ۵۰۰تومنه نه قبول می‌کنه بده نه میزاره ...

تیتر تاپیک هاتون دیدم 

همسر بی مسئولیتی دارید .

خیلی سخته 

اگر قرار به ادامه زندگی هست باید یاد بگیرید تحملش کنید 

و ی سری رفتارهاشو نادیده 

زنگ بزنید 1480

مرکز مشاوره رایگان بهزیستی

بعضی مواقع یکی اونقدر حالش بده که واقعا هیچ‌کس حتی خودش نمیتونه کمک کنه فقط نیاز به دارو دارهمثل این ...

اره میدونم من خودمم حالم خوب خوب نشده فقط بهتر شدم ..ایشون میتونه کمک خودش کنه ک بهتر بشه مشکل شوهرش نمیدونم چیهه ولی بعضی وقتها باید شوهرارو سگ محل کرد ب نظرم ک اصلا وجود خارجی ندارن خوب شدن ک بهتر خوب نشدنم بازم ما از قبل دندونش کندیم مهم نیست ..همه انرژیت بذار واسه بچه هات 

من ی دایی داشتم اعتیاد داشت خیانتم میکرد زنش چقد سگ محلش کرداصلا هیچجا هیچ مراسمی باهاش نمیومد فقط ب بچه هاش رسیدگی کرد همه گفتن فلانی میره اخر زن میگیره بچه هاش فلان میشن ماشالله ۶تا پسر و ی دختر هم داشت جوری زنش باهاش رفتار میکرد مثلا ۱سال باهاش قهر بود بعد چندسال شوهر میگه هرچی دارم از زنم بچه هاشم همشون موووووفق خداروشکر ...اره سختههه ولی ب نظرت اگه باش جنگ میکرد بهتر میشد ؟؟

اره میدونم من خودمم حالم خوب خوب نشده فقط بهتر شدم ..ایشون میتونه کمک خودش کنه ک بهتر بشه مشکل شوهرش ...

شما متوجه منظور من نشدید 

اصلا حرف جنگ نیست 

ایشون بیماره باید دارو درمانی بشه خودش به تنهایی نمیتونه کمک حال خودش باشه 

جنگ و دعوا که کارو بدتر میکنه