2777
2789

این ترم نتونستم درست درس بخونم نمونه سوال بخونم با توجه به ۸ نمره که دارم پاس میشم درس هارو؟

یه سری میگن اطمینان نکن 

رفیقت گر خدا باشد، هواداری قوی داری...✌🏻😇💕

درس بخون

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین مشکل داشتم نتونستم این ترم استثنا..

میدونم ت طول ترم نشده برا امتحانا بخون دیگ 

ی برنامه ریزی کن شده تا صبح بیدار باشی نمره کامل و بگیری بخون 

نمیدونم میانترم میگیرن استادا یا ن 

یکی از ما ارائه خواسته 

یکی حضور همیشگی خواسته 

یکی نیم ترم گرفته 

خلاصه 5، 6 نمره جمع شده برامون 

پایان ترم از 12 15 نمره اس

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

میدونم ت طول ترم نشده برا امتحانا بخون دیگ ی برنامه ریزی کن شده تا صبح بیدار باشی نمره کامل و بگیری ...

حجم کتابا آخه خیلی زیاده خوندن که صددرصد می خونم می ترسم تموم نشه.. مثلا من دوتا امتحان پشت سرهم دارم که از الان دارم میخونم و تو یه روز دوتا امتحان دارم اینا منو می ترسونن که مجبورم یه درسو حداقل کتاب بخونم یه درسو نمونه سوال...

۸ نمره میان ترم همه درسا دارم 

پایان ترم فقط...🥲🥲

حجم کتابا آخه خیلی زیاده خوندن که صددرصد می خونم می ترسم تموم نشه.. مثلا من دوتا امتحان پشت سرهم دار ...

عالیه 

پاسی بابا 

چقد وقت دادن برا ما پشت سر همه

عالیه پاسی بابا چقد وقت دادن برا ما پشت سر همه

برا ما ۳ و ۴ پشت سرهم..

۲۴ام هم دوتا امتحان 

بقیه باز زمانشون یکم بهتره اما حجم کتاب دیوونه کنندس🥲😂