کیجامازندرونی مدیر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11435 عنوان دلم میخواد یکی باشه ک | مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 21 پست باهاش حرف بزنم و فقط گریه کنمهیچی نگه سرزنشم نکنه منطقی جواب ندههیچکی نیست هیچکییی بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست! 1403/09/26 | 15:29 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیجامازندرونی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11435 من اشتهام زیاد میشه ولی باقی حالاتم مثل شماست😐😑🥲دلم خوراکی های متنوع زیاد + بغل میخوادددد من فقط دلم خوراکی میخواد بیشتر لواشک و چیزای ترشیا آبمیوه و بستنیلواشک امروز تموم شددددوای بغل منم میخواامممبچم گفته صبر کن یکشنبه بیام پیشت کلییی بغلت میکنم🥲ولی من الان میخوااام خب بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!
little_vortex عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 3412 من فقط دلم خوراکی میخواد بیشتر لواشک و چیزای ترشیا آبمیوه و بستنیلواشک امروز تموم شددددوای بغل منم م ... اگر نتونیم به هر چیزی که اون لحظه نرسیم زندگی چه معنایی داره؟ من همیشه دوست دارم اون لحظه اون چیز رو داشته باشم بعدش هیچ برام هیجان انگیز نیست میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟
کیجامازندرونی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11435 اگر نتونیم به هر چیزی که اون لحظه نرسیم زندگی چه معنایی داره؟ من همیشه دوست دارم اون لحظه اون چیز رو ... ولی بالاخره ک میرسیمطعم رسیدن قشنگه دیرم بشه بازم خوبه بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!
little_vortex عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 3412 ولی بالاخره ک میرسیمطعم رسیدن قشنگه دیرم بشه بازم خوبه اونقدر توی بهت و غم هستم که نمیدونم دیگه چی قشنگهمنِ احمق رفتم توی پی ام اسم یه سریال دیدم که منو بهت زده کرده باور کن بعد این سریال افسردگی گرفتم. بقیه چیزا بماند🖍️ میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟
کیجامازندرونی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11435 اونقدر توی بهت و غم هستم که نمیدونم دیگه چی قشنگهمنِ احمق رفتم توی پی ام اسم یه سریال دیدم که منو به ... فداتشم اخه میگذره بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!
little_vortex عضویت: 1402/03/28 تعداد پست: 3412 فداتشم اخه میگذره اره گلم میگذره میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟
کیجامازندرونی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11435 اره گلم میگذره غصه نخور عادیه بجنگید، زندگی کنید و بسازید اما سخت نگیرید... به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!