2777
2789

بچه هایه توصیه ی مهم اینکه جایی که قاب عکس وساعت و،،نصبه ،وکنارشیشه هانخوابید،فعلانمیشه پیش بینی کردکجاقراره زلزله بیاد،جانب احتیاط رو رعایت کنید

زندگی چیست؟خون دل خوردن😞زیرآور آرزوماندن😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعن حرفت دلگرم کنندس مرسی😚

آخه من قبل از این زلزله هم یکی از سرگرمی هام گشتن توی این سایت لرزه نگاری بود!

بعد هم هی به شوهرم میگفتم ببین چه قدر زلزله میاد توی ایران اما همه اش سه و نیم تا چهار و نیمه و خداروشکر انگار اینا خطری نداره

از اینجا یادمه

اگه توی سایت رسمی لرزه نگاری کشور نگاه کنید، یه نگاه با تاریخ هاقبلی مثلا چندماه قبل بندازید ، میبین ...

دقيقا همينطوره خيلي از اين لرزشها بوده و هست كه حتي محسوس نبوده فقط هم مربوط به ايران نيست اما الان بخاطر حساسيتها و خبرگزاري هايي كه فقط ايران رو گزارش ميكنند  ترس ايجاد شده

به هر حال خدا محافظ همه هست نترسيد

اگه توی سایت رسمی لرزه نگاری کشور نگاه کنید، یه نگاه با تاریخ هاقبلی مثلا چندماه قبل بندازید ، میبین ...

دقبقا

زن ها از عادی شدن، تکراری شدن، از مثل روز اول نبودن می ترسند! زن ها را مثل روز اول دوست بدارید.

مگه برف و بارونه که پیش بینی کنن؟

‏همه رنج‌ها از آن خيزد كه چيزی خواهی و ميسر نشود,چون نخواهی رنج نماند..خُنُک آنكه جوينده‌ی چيزی بود كه آن چيز به جستن بیارزد... مولانا