اگه توی سایت رسمی لرزه نگاری کشور نگاه کنید، یه نگاه با تاریخ هاقبلی مثلا چندماه قبل بندازید ، میبینید همیشه و همیشه این حالت بوده که زلزله های سه و نیم تا چهار و نیم بطور روتین و پراکنده توی نقاط مختلف کشور رخ میداده
الانم همینه
فقط الان به خاطر کرمانشاه مردم حساس شدن و این زلزله ها و لرزه ها رو به حساب میارن
فقط قسمت اول مهمه . خوب تا کی با لباس پوشیده بخوابیم ؟ شاید الان زلزله نیاد ما باید یاد بگیرم آسیب ...
فکر کنم منظورشون این بود که لباس مناسب برا اینکه اگه زلزله شد فوری با همون لباس خارج بشیم و اگه خدای ناکرده خونه خراب شدیم لباس تنمون تا چند روزی بتونه دربرابر سرما و گرما محافظتمون کنه
واقعا سترس داره من خودم چند روز حالام خیلی بد بود از نگرانی واسه بچه هام اخه زلزله کرمان بودم خیلی بد بود الانم همش پس لرزه داره اما واقعا نمیشهکاری کرد جز ایمن ساختن خونه ها خودمونو سپردم به خدا
همیشه همینقدر زلزله بود...الان بیشتر نشده. مردم حساس شدن و دنبال می کنن. من همیشه سایت ثبت زلزله رو دنبال می کردم. الان فقط جاهایی که زلزله شدید داشته، کلی پس لرزه داره میاد.تعداد اونا زیاده که طبیعیه.
بابا تو رو خدا انقد ترس نندازین تو جون مردم چیزی نمیشه ب خدا از اون موقع ک زلزله اومده هر وقت اومدم اینجا میگن هی میخواد زلزله بیاد هی توهم مبزنم خونمون دارم میلرزه😑😕