2777
2789
با لباس مناسب بخوابید  درا رو قفل نکنید  مراقب باشید خلاصه کار از محکم کاری عیب نمیکنه

آخه من اگه درارو قفل نکنم میترسم دزد بیاد  

ببین عزیزدلم همینم که هستم اگه میخوای مثل(بقیه)باشم بقیه هستن.

اگه توی سایت رسمی لرزه نگاری کشور نگاه کنید، یه نگاه با تاریخ هاقبلی مثلا چندماه قبل بندازید ، میبینید همیشه و همیشه این حالت بوده که زلزله های سه و نیم تا چهار و نیم بطور روتین و پراکنده توی نقاط مختلف کشور رخ میداده 

الانم همینه 

فقط الان به خاطر کرمانشاه مردم حساس شدن و این زلزله ها و لرزه ها رو به حساب میارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زلزله رو ژاپنیا با اون تکنولوژی نمی تونن پیش بینی کنن...بعد ما تونستیم؟ خب آفرین به ما!

دیگه الان جوری شده پیش بینی نمیخواد هر ساعت تو یه شهری میاد😑

منم شایعات و باور نمیکنم ولی خودم خوندم تو یه سایت بالاخره مردم هوشیار باشن بهتره ان شاالله که تموم شه زودتر این زلزله ها

برای منم عجیبه سابقه نداشته زلزله اینجوری پشت سر هم  

چرا عزیزم بالاتر نوشتم 

همیشه بوده

برو یه نگاه به سایت لرزه نگاری بنداز 

مثلا مال چند ماه قبل 

اصلا سه و نیم تا چهار و نیم زلزله جدی ای محسوب نمیشه. همیشه هم به ترتیب توی مناطق مختلف کشور میومده

با لباس مناسب بخوابید  درا رو قفل نکنید  مراقب باشید خلاصه کار از محکم کاری عیب نمیکنه

فقط قسمت اول مهمه .

خوب تا کی با لباس پوشیده بخوابیم ؟

شاید الان زلزله نیاد ما باید یاد بگیرم آسیب ناپذیر بشیم در برابر زلزله ، نه اینکه لباس مناسب بپوشیم تا اگر مردیم پوشیده باشیم این راه حل نیست !

راه‌حل‌های ما باید جهانی بشه حیفه واقعا

فقط قسمت اول مهمه . خوب تا کی با لباس پوشیده بخوابیم ؟ شاید الان زلزله نیاد ما باید یاد بگیرم آسیب ...

فکر کنم منظورشون این بود که لباس مناسب برا اینکه اگه زلزله شد فوری با همون لباس خارج بشیم و اگه خدای ناکرده خونه خراب شدیم لباس تنمون تا چند روزی بتونه دربرابر سرما و گرما محافظتمون کنه

واقعا سترس داره من خودم چند روز حالام خیلی بد بود از نگرانی واسه بچه هام اخه زلزله کرمان بودم خیلی بد بود الانم همش پس لرزه داره اما واقعا نمیشه‌کاری کرد جز ایمن ساختن خونه ها خودمونو سپردم به خدا 

اگه توی سایت رسمی لرزه نگاری کشور نگاه کنید، یه نگاه با تاریخ هاقبلی مثلا چندماه قبل بندازید ، میبین ...

واقعن حرفت دلگرم کنندس مرسی😚

چخبرتونه؟؟             چه خبرتونه؟ (بالحن احمدی نژادبخونید)
فقط قسمت اول مهمه . خوب تا کی با لباس پوشیده بخوابیم ؟ شاید الان زلزله نیاد ما باید یاد بگیرم آسیب ...

خب نخواب عزیزم برای من خیلی مهمه برای خیلی از خانم ها هم مهمه تا بیان لباس بپوشن خیلی وقت میگیره 

نگفتم تا ابد !! یه مدت تا این وضعیت تموم شه دو تا چیزی که به فکر خودم رسید و خودم انجام میدم و گفتم😑

همیشه همینقدر زلزله بود...الان بیشتر نشده. مردم حساس شدن و دنبال می کنن. من همیشه سایت ثبت زلزله رو دنبال می کردم. الان فقط جاهایی که زلزله شدید داشته، کلی پس لرزه داره میاد.تعداد اونا زیاده که طبیعیه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

بابا تو رو خدا انقد ترس نندازین تو جون مردم چیزی نمیشه ب خدا از اون موقع ک زلزله اومده هر وقت اومدم اینجا میگن هی میخواد زلزله بیاد هی توهم مبزنم خونمون دارم میلرزه😑😕

اگه توی سایت رسمی لرزه نگاری کشور نگاه کنید، یه نگاه با تاریخ هاقبلی مثلا چندماه قبل بندازید ، میبین ...

درسته شایدم به خاطر زلزله کرمانشاه حساس شدیم من روزی چند بار سایت و باز میکنم ببینم کجا زلزله اومده