2777
2789
عنوان

تا حالا روغن ويتامين Eرو رو پوست خودتون امتحان كرديدو جواب گرفتيد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9656 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لک چی بود؟چقدر بود.من رو لپم هست مال افتابه.چقدرم خرجش کردم فقط کم رنگ شد

عزیزم میشه بگی چیکارا کردی چه کرمابی استفاده کردی

منم لک زده صورتم دارم ضد لک میزنم خیلی امیدوارم بره،ینی نمیره؟؟؟

لطفا برای به دست اوردن سلامتیه من و همسرم یه صلوات بفرست،ممنون مهربون
عزیزم میشه بگی چیکارا کردی چه کرمابی استفاده کردی منم لک زده صورتم دارم ضد لک میزنم خیلی امیدوارم ب ...

یه کرم دست ساز گرفتم از عطاری که گیاه بابا ادم شتر مرغ داشت اون کم رنگش کر

لایکم نکن😐
ميشه ولي چربيش جذب ميشه نيازي به شستشو خاص نداره اگر عادت دارين صبا با ماده ميشورين ميتونين استفاده ...

ممنونم عزیزم.من ویتامین ای خریدم سبز رنگ هستش،با زردش چه فرقی داره؟کدوم برا پوست خوبه؟

یه کرم دست ساز گرفتم از عطاری که گیاه بابا ادم شتر مرغ داشت اون کم رنگش کر

اهان.فک کرپم همه ی راهارو رفتین و نرفته.مثثلا ضدلک و لیزر و اینا

ممنونم عزیزم.من ویتامین ای خریدم سبز رنگ هستش،با زردش چه فرقی داره؟کدوم برا پوست خوبه؟

نميدونم تاحالا نديدم سبزشو 😕😕😕 وليً اگر ويتامين اي باشه نبايد فرق كنه شايدً فقط رنگشه 

اهان.فک کرپم همه ی راهارو رفتین و نرفته.مثثلا ضدلک و لیزر و اینا

ضد لک و لایه بردار نمیزنم چون پوست نازک میکنه.لیزر هم ریسکش بالاست چون شاید برگرده وپررنگتر بشه

لایکم نکن😐
یعنی کپسول ویتامین ای رو با سوزن سوراخ کنیم روغنش رو بزنیم به صورت ؟ سوراخ کردن کپسول که خیلی سخته

عزيزم ژله اى هستش. داخلش روغنه. من ديروز رفتم خريدم. برو داروخونه بگو ويتامين اى ژله اى ٢٠٠ميخوام. ٤٠٠هم داره ولى گرونه ٤٠٠٠هزاره ولى واسه صورته ديگه اگه واس خوردن بود ٤٠٠قوى تره. من ٢٠٠رو٢٥٠٠خريدم. ١٠تا توشه. واسه يك ماهم خريدم ببينم تاثيرش تا يك ماه چطوره