2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه اصلا خدا وجود داره🚶‍♀️

این همه نظم و این همه شگفتی را میشود خالقی نباشد؟

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

با اینکه کلی بدبختی کشیدم اعتقادم اینه خدا وجود دارهاگه نباشه که هیچ چیزی برام معنا نداره اصلا کلا د ...

دقیقا 

اگه نباشه اگه معاد نباشه پس آفرینش ما بیهوده میشه و این با عقل جور در نمیاد 

عقل میگه حتما خدایی هست حتما معادی هست 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

دقیقا اگه نباشه اگه معاد نباشه پس آفرینش ما بیهوده میشه و این با عقل جور در نمیاد عقل میگه حتما خدای ...

خب شاید دلیل دیگه ای داشته باشه آفرینش این دنیا ک ما ازش بی خبریم؟

صرفا سوال بود نمی‌خواهم وجود خدا رو زیر سوال ببرم

خب شاید دلیل دیگه ای داشته باشه آفرینش این دنیا ک ما ازش بی خبریم؟صرفا سوال بود نمی‌خواهم وجود خدا ر ...

متاسفانه به جواب بعضی از رازها وقتی میرسیم که دیگه تو این دنیا نیستیم اینم یکی از اوناس

خب شاید دلیل دیگه ای داشته باشه آفرینش این دنیا ک ما ازش بی خبریم؟صرفا سوال بود نمی‌خواهم وجود خدا ر ...

کل عالم هستی برای این است که ما به هدف نهایی برسیم یعنی قرب الی الله 

متاسفانه به جواب بعضی از رازها وقتی میرسیم که دیگه تو این دنیا نیستیم اینم یکی از اوناس

پس چجوری بخودمون ثابت کنیم ک خدا وجود داره؟

خیلی دوست دارن بهم ۱۰۰ درصد ثابت شه ولی نمیدونم چیکار کنم

از کجا اینو میگین؟ما ک از همه چی خبر نداریم؟

نقل یعنی آیات و روایات 

امور مادی رو از طریق حواس ۵ گانه که منجر به علم میشه باید درک کرد ولی در امور غیر مادی علم راه ندارد 

راه آسان راه نقل است 

البته راه قلب و راه عقل هم هست 

راه قلب سخت است 

راه عقل هم که توضیح دادم

نقل یعنی آیات و روایات امور مادی رو از طریق حواس ۵ گانه که منجر به علم میشه باید درک کرد ولی در امور ...

ببخشید آنقدر سوال میپرسم میدونین من سال ها درگیرم وسواسم و درکنارش وسواس فکری شک ب خدا رو هم داشتم دیگه ب ی جاهای کشیده شدم ک خدا رو قبول نداشتم و خودمو سرزنش میکردم .. هیچ جوره قانع نمیشدم راجب خدا.. فک میکردم فقط من اینطوریم ولی تازه چند وقته فهمیدم مشکل از وسواسمه و حالتم ی چیز طبیعی نیست و فهمیدم ک فقط من نیستم ک اینطوریم خیلی ها هستن ابن مشکلو دارن الان فعلا قرص مصرف میکنم بهتر شدم ولی هنوز کامل خوب نشدم.. اگه میشه ی سوال دیگه هم بپرسم

خب ما از کجا بدونیم ک اون آیات و روایات ک از عالم غیب صحبت میکنه درسته یا ن؟یعنی چجوری ب درست بودنش یقین داشته باشیم؟

ببخشید آنقدر سوال میپرسم میدونین من سال ها درگیرم وسواسم و درکنارش وسواس فکری شک ب خدا رو هم داشتم د ...

هر گونه وسواسی از جانب شیطان است برای وسواست به داروها ادامه بده و پیگیری پزشکی رو قطع نکن .در کنارش ذکر لاحول و لاقوه تا آخرش زیاد بگو و ذکر لااله الاالله 

و صبح ها دست راست بذار رو قلبت ۷۰ بار یا فتاح بگو .

قرآن گفته کسی نمیتونه سوره ای همانندش بیاره این نشون میده قرآن معجزه است 

در قرآن گفته به حرف پیامبر گوش بدید پس ما باید به احادیث هم عمل کنیم حالا این علم یادگیری احادیث کار علماست که سالها مجاهدت کردن شاید ۷۰ سال اینها دارن درس میخونن یا یک فتوا بدن 

احادیث هم سینه به سینه رسیده و سندش چک میشه و مدرک کتبی از استاد خودشون میگیرن همینجوری نیست 

شما وسواس رو درمان کنید طبق آنچه عرض کردم 

هر سوالی و هر شبهه ای هم داشتید بپرسید بنده خدمتون هستم

هر گونه وسواسی از جانب شیطان است برای وسواست به داروها ادامه بده و پیگیری پزشکی رو قطع نکن .در کنارش ...

مممنونم ک جواب دادین

من خیلی میترسم ک وسواسم رو ک خوب کردم بازم نتونم خدارو واسه خودم اثبات کنم.. میدونین زندگی بدون خدا ب شدت ترسناکهههههه

شما مثل اینکه در حوزه دین اطلاعات دارین کسی رو تا حالا مثل من دیدین ک خوب شده باشه؟

منم ی سایت پیدا کردم خیلی ها با مشکل من اونجا بودن و میگفتن با ی تمرین ذکر الله درمان شدن.. من ی چند روز انجام دادم ولی متاسفانه ول کردم