2777
2789

من خیلی دوس دارم دندونامو درست کنم ردیف بشن ولی هم هزینش یکمی بالاس همه میگن سخته برات درسته؟؟! 

به نظرتون روکش کنم یا ارتودنسی؟ هم اینکه دوس ندارم دندونام تراش بدن چون سالمه حیفه تراش بخوره

من بودم لمینت میکردم

چیه اخه ۲،۳سال سیم تحمل کنی

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

باید دکتر نظر بده با روکش درست میشه یا ارتو

هزینه اشم قسط بندی میکنن

انچنان سختم نیست

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بودم لمینت میکردمچیه اخه ۲،۳سال سیم تحمل کنی

هر ایراد دندونی رو نمیشه لمینت کرد

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن

اونقدر سخت نیست که نشه تحمل کرد 

من دندان بالام رو باز کردم پایین مونده 

خیلیم خوب شده 

به نظرم اولین چیزی که تو صورت به چشم میاد دندان هستش و خیلی حیفه که نامرتب باشه .اول کامل تحقیق من ، گاهی با روکش و کاپوزیت مشکل حل نمیشه واقعا احتیاج هست ارتودنسی .

بعد ماهانه یه مبلغی رو پرداخت میکنی لازم نیست همه رو یکجا بدی 

هر ایراد دندونی رو نمیشه لمینت کرد

اره درسته

بعضیا اول باید ارتو کنن بعد لمینت

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

روکش  نه اصلا و ابدا ...ارتودنسی من انجام دادم ..با روکش فقط مخفی کاری میکنی ...ارتودنسی درمانه ...نه شرایطش سخت نیست ..فقط دکتر کاربلد میخواد ..توی اون مدتم شما نباید چیزای سفت با دندون بشکنی ..همین .مثل آلو ترش ..پسته ...

اونقدر سخت نیست که نشه تحمل کرد من دندان بالام رو باز کردم پایین مونده خیلیم خوب شده به نظرم اولین چ ...

اره قسطی هم میشه

پیش چنتا دکتر رفتم گفتن ارتو مناسبتره برات خودمم دندونای طبیعی دوس دارم تا روکش

خوب باید تحمل کنی دیگه 

درد نداره 

ولی سخته هی باید مسواک بزنی

روکش نه اصلا و ابدا ...ارتودنسی من انجام دادم ..با روکش فقط مخفی کاری میکنی ...ارتودنسی درمانه ...ن ...

منم همین نظرو دارم با روکش فقط مخفی میکنی و دندونای سالمتم حیف تراش بخوره