2777
2789
عنوان

ممکنه آقایی عاشق یک خانومی بشه ولی

190 بازدید | 15 پست

ممکنه یک پسری از دختری خوشش بیاد ولی  ۳ سال بگذره و

پاپیش نزاره؟ و هیچ حرکتی نزنه؟( آشنایی و خواستگاری منظورمه چون میدونه دختر اهل دوستی نیس)

اگه جوابتون اره هست علتش چیه

اینجا اینارو گفتن:

ترس و نداشتن جرئت

نداشتن شرایط 

فکر کنه کسی تو زندگی دخترهست 

و...

اما فکر میکنم اگه پسری واقعا عاشق باشه هرچند شرایط مهیا نباشه زود یکاری میکنه...که کسی قبل از اون دخترو نگیره از دست بره😔

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره چون معمولا پسرا اعتماد به نفس ندارن

من فکر میکردم پسرا خیلی اعتماد به نفسشون بالا باشه

با توجه به اینکه مثل دخترا اصلا از خودشون عیب نمیگیرن و ...

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده

عاشق نیس

حتی دوستشم نداره

الکی دل خوش نکنین

با خودتون رو راست باشین

آدم از پشت ویترین یه چیزی می بینه اگر واقعا چشمش را بگیره پولم نداشته باشه سعی میکنه جمع کنه بره بخره

حالا دختر و پسر که دیگه انسانن و عشق به انسان خیلی خاص و مهم هست.عاشق یه آدمی باشی و سه سال تلاشی نکنی

محاااالهههه

نه ببین پسری که شرایطشو نداره برا چی بره خواستگاری؟مگه بچه اس؟خب میدونه که خانواده عشقش به پسری که ن ...

مثلا پسری که درسش تموم شده و دراره سربازی میره ولی آینده شغلی خوبی داره

خانوادش هم میتونن مالی کمکش کنن

الان شرایط داره یانه؟

من فکر میکردم پسرا خیلی اعتماد به نفسشون بالا باشهبا توجه به اینکه مثل دخترا اصلا از خودشون عیب نمیگ ...

نه از جواب منفی واقعا میترسن برا همین اعتماد به نفسشون تو این زمینه پایین

یک مادر خوب😍دختر ناز من😍❤😙

پسرا از خرد شدن و از جواب منفی میترسن برای همین تا شرایط ایده ال نشه نمیان جلو

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

پسرا از خرد شدن و از جواب منفی میترسن برای همین تا شرایط ایده ال نشه نمیان جلو

پسری که درسش تموم شده و داره سربازی میره ولی آینده شغلی خوبی داره

خانوادش هم کم و بیش میتونن مالی کمکش کنن

الان شرایط داره یانه؟

مثلا پسری که درسش تموم شده و دراره سربازی میره ولی آینده شغلی خوبی دارهخانوادش هم میتونن مالی کمکش ک ...

عزیزم به نظرم شرایطش نصفه نیمه اس با کمک خانواده اش یه ماشین بخره و مقداری پولم باید داشته باشه که برا دختر طلای عقد و.. تهیه کنه خوب میشه .شغلشم که گفتی تضمین شده اس پس میتونه یه زندگی رو اداره کنه