2821
2789
عنوان

فقط میخواستی به وجودم بیاری ⁉️

118 بازدید | 5 پست

مگه یبار آدم زندگی نمیکنه اینقدر بی ارزش بودیم برات یعنی فقط خواستی به وجودم بیاری نمی‌گذرم ازت هیچوقت 😭❤️‍🩹

پدری دارم که انگار ندارم 

که پدری دارم که نه برای من پدری کرده ن برای مادرم شوهری 

از اول تا حالا تحقیر شدم بخاطرش و خودمو کوچیک حس کردم جلو اونایی که پدرشون با مادرشون خوبه و با خودشون خوبه ی کمبود عجیبی دارم 

هیچوقت کسی نبود تو زندگیم به عنوان پدر که بتونم بهش تکیه کنم ، از وقتی خودمو شناختم فهمیدم باید روی پای خودم وایسم و توکل کنم به خدا که می‌دونم میبینه 

ولی خیلی داره فشار بهم وارد میشه

فقط دعا کنید زودتر مستقل بشیم دیگه تحملم داره تموم میشه و دعا کنید کارهامون بیفته رو روال 

صلوات برای ظهور آقا (عج) و یه مریض ❌بیا خط بعد 👇هرکس دیسک کمر داشته و بهتر شده بهم بگه چیکار کرده ممنونم 🤍دعاتون میکنم

مادرم پیر شد از دست پدرم خدایا نگاهی کن به دلش من مادرم هم پدرمه هم مادرم 😭دعا کنید همیشه سالم باشه 

صلوات برای ظهور آقا (عج) و یه مریض ❌بیا خط بعد 👇هرکس دیسک کمر داشته و بهتر شده بهم بگه چیکار کرده ممنونم 🤍دعاتون میکنم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فقط میتونم بگم کتنها نیستی...

مرسی عزیزم 😭

لنگه بابای من. فقط بلد بودن بچه درست کنن همین. نه محبتی نه عشقی. نه هیچ چیز دیگه ای. ازشون متنفرم ول ...

دقیقا 😭

2825
2823
2791
2779
2792