2777
2789
عنوان

نظرسنجی قد ۱۶۸ برای خانما لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 8263 بازدید | 85 پست

من ۱۶۷ ام .پاشنه بلندم میپوشم.به نظرم خیلی هم بلند نیستم 

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر قد پایین 170 برای یه خانوم متوسطه .قدبلند قشنگه همه حسرتشو میخورن فقط از حسودیشون میشه چون ا ...

قبول دارم قد بلند خیلی زیباست.ولی چون تو ایران همه کوتاهن آدم حس میکنه دیگه خیلی بلنده

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
۱۷۵ هستم چون ما خانوادگی و فامیلی و همینطور خانواده همسرم از تبار بابالنگ دراز هستیم کفش پاشنه بلند ...

حتی تو خیابون؟؟ 

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

ایرانیا اصلا کوتاه نیستن. اتفاقا اکثرا متوسطن تو رنج ۶۰ هستن 

بالای ۷۰ و زیر ۶۰ کمتر داریم

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
قبول دارم قد بلند خیلی زیباست.ولی چون تو ایران همه کوتاهن آدم حس میکنه دیگه خیلی بلنده

اتفاقا اطرافیان من قدشون بلنده .بخاطر همین فکر میکنم قدم خیلی معمولیه 

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗
حتی تو خیابون؟؟ 

بوت پاشنه پهن دارم ۵ سانتی و پوتین سه سانتی. اره میپوشم همسرم همچنان بلندتره ؛ بهش نمیرسم که حس بدی بهم بده

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
خیلیم خوب.وای اطرافیان نمیگن خیلی بلندی؟ یا خودت اینطوری حس نمیکنی؟ 

نه گلم😀من يه زمانى وزن ام ٧٨هم رسيده بود با قد كه كارى نميشه كرد  أضافه وزن ام روزهاى بدى رو به يادم مياره واسه همين عقده وزن كم و دارم