کفشای پاشنه دارم میپوشین؟ یا نه حس میکنین خیلی بلند میشین با کفش؟
کلا بگین ببینم از هر نظر از قدتون راضی هستین یا نه😊
تعداد رای : 61
نظرسنجی
خوبه
23
37%
بلنده
6
9%
اگه پاشنه دار بپوشه خیلی بلند میشه
7
11%
از همه نظر خوبه
25
40%
لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
استارتر قد پایین 170 برای یه خانوم متوسطه .قدبلند قشنگه همه حسرتشو میخورن فقط از حسودیشون میشه چون ا ...
قبول دارم قد بلند خیلی زیباست.ولی چون تو ایران همه کوتاهن آدم حس میکنه دیگه خیلی بلنده
لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
۱۷۵ هستم چون ما خانوادگی و فامیلی و همینطور خانواده همسرم از تبار بابالنگ دراز هستیم کفش پاشنه بلند ...
حتی تو خیابون؟؟