کفشای پاشنه دارم میپوشین؟ یا نه حس میکنین خیلی بلند میشین با کفش؟
کلا بگین ببینم از هر نظر از قدتون راضی هستین یا نه😊
تعداد رای : 61
نظرسنجی
خوبه
23
37%
بلنده
6
9%
اگه پاشنه دار بپوشه خیلی بلند میشه
7
11%
از همه نظر خوبه
25
40%
لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
سلام من دقیقا ۱۶۸هستم.قبلا خیلی لاغ تر بودم الان ۵۳ هستم.وقتی پاشنه دار حتی ۳ سانت بپوشم حس میکنم رفتم تو اسمون عادت کردم ب پاشنه تخت.اخه اطرافیان من همه قدشون متوسطه من با داداشام ی اندازه ام.واسه همین بهم میگفتن دراز.تو نوجوونی از قدم بیزار بودم.
اما الان ک کمی پرتر شدم وقتی می رفتم والیبال اعتماد ب نفسم رفت بالا.و الان از قدم راضیم
جدیدن قد بلند مد شده.والا ب من از بس گفتن دراز متنفر شدم از قد بلند.نگو وقتی میومدن کنارم از پایین نگام میکردن زورشون میگرفت میگفتن دراز.ولی یبار همون ادما اعتراف کردن ک واسه قدشون میرن ورزش میکنن.ولی نمی بخشمشون اعتماد ب نفس منو بردن زیر سوال
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جدیدن قد بلند مد شده.والا ب من از بس گفتن دراز متنفر شدم از قد بلند.نگو وقتی میومدن کنارم از پایین ن ...
شما قدت چنده مگه که بهت میگفتن دراز؟
لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
دیگه اگه بقیه کوتاهن و کنار من معذب میشن مشکل خودشونه!!!!!
دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
سلام من176 میخام پاشنه 7سانتی بگیرم مشکی طلایی یا کرم ..باهر لباسی ست شه..تا حالاهم به جرات میتونم بگم نپوشیدم ..الانم خیلی ذوق دارم برم یه بارم شده بگیرم میدونم قشنگه و بهم میاد ولی عکس العمل اطرافیان رو نمیتونم تصور کنم نظر شما چیه؟😆