کفشای پاشنه دارم میپوشین؟ یا نه حس میکنین خیلی بلند میشین با کفش؟
کلا بگین ببینم از هر نظر از قدتون راضی هستین یا نه😊
تعداد رای : 61
نظرسنجی
خوبه
23
37%
بلنده
6
9%
اگه پاشنه دار بپوشه خیلی بلند میشه
7
11%
از همه نظر خوبه
25
40%
لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
من ۱۶۸ هستم.از نظر خودم و بقیه خوبه و راضیم.کفش پاشنه بلندم کلا نمیپوشم یا کتونی میپوشم یا عروسکی ساده.فقط برای عروسیا پاشنه بلند میپوشم اونم خیلی بلند و بد نمیشه که توی ذوق بزنه
زنداداشم علاوه بر این قد هیکل درشتی داره یعنی ب محض اینکه چاق شه کمی، سن بالا نشون میده اگر استخون بندی شما ظریفه خوبه کفش پاشنه بلندم جالب نمیسه پاشنه باشه نه بیشتر از ۵یا۶سانت