2777
2789
وای چه ضایع شده😂😂🤦‍♀️

آره میگه افسردگی گرفته بودم 

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣نخندیدین؟

😁

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌

آخریم بگم دلم خنک شه ی روز ی پسری می‌ره خواستگاری ی دختر و اینکه میشینن و دختره چای میاره همینکه ب پسره تعارف می‌کنه میگوزه پسره ام میزنه زیر خنده دختره گریه می‌کنه ومیره توی اتاقش در اتاقم قفل می‌کنه بعد مامان دختره ب پسره میگه کار خوبی نکردی خندیدی برو از دل دخترم در بیار که پسره ام بلند میشه می‌ره دم در اتاقش در میزنه و دوباره میزنع زیر خنده و میگه بیا بیرون گوزووو

خاطره دوستم از بچگیش 

گفته که همیار پلیس بوده ابتدایی و بهش کارت دادن بعد یروز دوتا همکلاسیاش دعواشون میشه او راه برگشتن بحثشون جدی میشه مادر یکیشون میبینه خیلی جدی با بچه ای که بچشو زده دعوا میکرده و مادر اون یکی اومد شلووغ بعد این دوستم این وسط خیلی جدی کارت همیاریشو درآورده گرفته جلو یکی از مادرا گفت بس کنید من همیار پلیسم میگه مادره برگشت هلم داد گفت تو چی میگی ..

آخریم بگم دلم خنک شه ی روز ی پسری می‌ره خواستگاری ی دختر و اینکه میشینن و دختره چای میاره همینکه ب پ ...

داداش گند زدیییی ک😂😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️

وااای حتی تصورشم دردناکه

🖤🖤

بدترین سوتیم این بودرفتم مغازه فکر کردم درش از اوناییه ‌که خودش اتوماتیک باز میشه عین اسگلا زل زده ب ...

واااای😂🤣🤣🤣

مثل اینا هستن با زل زدن به چیزی جا به جاش میکنن😂😂😂🤭

🖤🖤