2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلههه😂😂😂حالا قندت افتاده فک کنم😂😂خیلی به مغزت فشار اوردی

اره احساس صغف و بیحالی دارم

مشکلی برام پیش بیاد گردنه توعه هااااا گفتم در جریان باشی😅

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂
چراا😂😂😂نترس اسمت هر چی باشه هم اسم زیاد داری😂

آره ولی بازم دشمن زیاده که می‌دونن اینجام البته تاپیک خاصی هم ندارم پاک کردم همه رو اما بازم 😂😂😂😂

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

الهییی😂😂😂😂نترسسس اگه چیزیت شد بیا یه سرم مقویییی بهت بزنم😂

نمیشه شربت بدین من با سرم و امپول رابطه ی خوبی ندارم🥲

سرم ندوس اناناس خیلی دوس😅😂

سلام دوست جوونیا من پَری ام🧜‍♀️  پری که دوست داشت دریایی باشه ولی زمینی شد😋 حالا تعریف از خود نباشه ها🤪 ولی آقایی مون( دَلی قیز) خطابم میکنه 😉😅😂 راستیییییییییی یادم رفت بگم من یک عدد مامان پری ام هستم که هنوز تو دوران طفولیتش سیر میکنه😉😎 اگه تو تاپیکی باهات شوخی کردم به دل نگیر فقط یه لبخند بزن و رد شو دنیا ارزششو نداره دوست خوبم😊در آخر ممنون میشم برای عاقبت بخیری جوجه رنگیام و رسیدن به آرزوهام یه صلوات مهمونم کنی🙂

خونه مادرشوهرم بودم رفتم دستمو بشورم بیام جوجه رو سیخ بزنم دیدم برادرشوهرم زودتر از من رفت نشست گفتم ااا فلانی شما داری سیخ میکنی بیا کنار من سیخ میکنم من که خودم متوجه نشدم فقط یه لحظه دیدم جاریمو خواهرشوهرمو همشون قرمز شدن از خنده😶🫣😄

نمیشه شربت بدین من با سرم و امپول رابطه ی خوبی ندارم🥲سرم ندوس اناناس خیلی دوس😅😂

نخیر عزیزم نمیشههه😂😡

نترس آروم میزنم بهت 

تو بیا سرم بزنمت کمپوت اناناس هم برات میارم😂

🖤🖤

رفتم استخر یه خانمه به من و چند تا خانم گفت من شیرجه میزنم شما من و بیارید بیرون زیاد بلد نیستم من د ...

وااااایی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

نخیر عزیزم نمیشههه😂😡نترس آروم میزنم بهت تو بیا سرم بزنمت کمپوت اناناس هم برات میارم😂

دیگه خیلی اصرار میکنی مجبورم دیگه🥲

فقط وعده ی اناناس سر جاشه دیگه.مدیونی اگه فکر کنی بخاطر اناناسه😅

یه بارم رفتم سوپرمارکت چندتاپسربودن انگار که دوست بودن گفتم شامپو نرم کننده گاو (داو) دارید؟به زور خودشونو جمع کردن منم به زور نمیخندیدم گفت نه خانم دالوخونه ها دارن من پاشیدم از خنده و باعجله اومدم بیرون