2777
2789
وااای سالمی؟😐😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣آره اونموقع ینی حدودا ۳ ۴ سال پیش گوشم تا یه هفته کم شنوا شده بود🫠😁

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارههه دیگهه😂 چخبرا خوبی؟ درسا خوب پیش میره؟ خانواده خوبن؟

اره خداروشکر همه چی خوبه

خانواده هم خوبن ممنونم 

شما چخبر؟ خوبی؟ 

وای تاپیک قبلی هر کاری میکردم دیگه نمیتونستم بهتون پیام بدم😂ارور میداد 

فقط تونستم لایک کنم  

🖤🖤

وای تو اسمت نیوشا نیست؟ اسم خواهرت هم نوناآخه این خاطره رو یه بار دوستم برام تعریف کرده بود کلی بهش ...

عهههه 

الان تاپیک تبدیل میشه به برنامه احسان علیخانی😂😂😂

🖤🖤

دانشگاه ما هر هفته چهار شنبه بچه هارو میبره حرم 

بعد یک گروه هم داشت که اگه مطلبی چیزی یا کنسلی پیش می اومد تو اون گروه خبر میدادن ( دانشگاه ما دخترانه است) 

منم فکر کردم همه اعضای اون گروه دختر هستن یکی توی گروه یک ذکری فرستاده بود گفته بود اینو بخونید اینا منم رفتم پیوی طرف که این ذکر چند مرتبه 

زدم سلام عزیزم خوبی؟ این ذکر چند مرتبه باید بخونم 

دیدم طرف خیلی خشک جواب داد مثلا دو مرتبه 

ناراحت شدم گفتم چقدر بی ادب جواب  سلام منو نداد 

عکس اول پروفش گل بلبل یا مهدی بود اون که هیچ زدم عکس های بعدی چشمتون روز بد نبینه یک استاد مرد با کلی ریش پشم جزو هیئت علمی دانشگاه یکی از اساتید دانشگاه 

استاد معارف 🤣

یعنی پاره شدم گفتم این با خودش چی فکر میکنه الان براش زدم سلام خوبی عزیزم 😭

خبریه ازش خوشم اومده

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

وااای یا خدااا😬😬😂چه فکرا ک با خودش نکردههه

نه🤣🤣🤣🤣🤣

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

اره خداروشکر همه چی خوبهخانواده هم خوبن ممنونم شما چخبر؟ خوبی؟ وای تاپیک قبلی هر کاری میکردم دیگه نم ...

خب خداروشکر 

گفتم ببین چ نامرد بود ها جواب اون همه پیامای پر از بار علمی و عواطف انسانی من رو که مملو بود از صلح و صفا رو نداد😂